Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο… χώμα και ο Αλμέιδα, άντε ποτίστε το χορτάρι!

Στο… χώμα και ο Αλμέιδα, άντε ποτίστε το χορτάρι!
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 - 14:46

Δεν είναι η πρώτη φορά. Τι να κάνουν και στην ΑΕΚ, Εδώ και πόσα χρόνια ζουν με το παραμύθι του γηπέδου. Τους γράφουμε τόσο καιρό, ότι θα πρέπει να μπει μια ομάδα για να παίξει σε αυτό. Να έχει μια ποιότητα. Τι κάνουν όλο αυτό το διάστημα; Όποιον έχουν υπογράψει, προπονητή ή παίκτη, τον παρέλασαν από την Αγιά Σοφιά. Ε, τώρα ήρθε η σειρά του Αλμέιδα.

Φωτογράφηση του Αργεντίνου προπονητή και των συνεργατών του, στο φόντο το χώμα της Αγιάς Σοφιάς. Βάλτε λίγο χορτάρι, ρίξτε και νερό να θυμίζει γήπεδο ρε σεις. Αμαρτία είναι. Τόσοι που έχουν παρελάσει, θα μείνουν με τις φωτογραφίες. Εδώ πάνε ποδοσφαιριστές και παίζουν στο… ξερό, τον προπονητή θα σέβονταν;

Εμείς πάντως το επισημαίνουμε. Περιμένουμε πως και πως να έρθουμε κι εκεί για τα πρώτα γλέντια. Στο ΟΑΚΑ δύο φορές φέτος, δύο τριάρες έγραψε το κοντέρ. Πέρσι είχε τάλιρο, έχετε ζήσει και τεσσάρα, άντε με το καλό και στο νέο γήπεδο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης