Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Καθοριστικό το θέμα σέντερ φορ, για τη νέα σεζόν

Ολυμπιακός: Καθοριστικό το θέμα σέντερ φορ, για τη νέα σεζόν
Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 - 10:55

Ο Ολυμπιακός, εδώ και 3 χρόνια, έχει ευτυχήσει να έχει στις τάξεις του έναν κορυφαίου επιπέδου σέντερ φορ, τον Ελ Αραμπί. Δεν είναι ο μόνος, αλλά είναι, δίχως αμφιβολία, η «ναυαρχίδα» της γραμμής κρούσης της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς. Απέναντι σε όλες τις άμυνες ο Ελ Αραμπί έχει καταφέρει να βρει δίχτυα και να σημαδέψει τον πίνακα των σκόρερ με το όνομά του. Από κοντά ο Τικίνιο, ο οποίος αν και δεν λογιζόταν ως… ρεζέρβα (μιλάμε επίσης για έναν τοπ κλας επιθετικό), αρκετές φορές έμενε στη «σκιά» του Ελ Αραμπί, αφού και όταν ερχόταν από τον πάγκο ο Μαροκινός, ή περνούσε πιο πίσω στην επιλογή του Μαρτίνς, κατάφερνε να βρει δίχτυα και να ανεβάζει τα στατιστικά του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Χασάν αποχώρησε στις αρχές της περασμένης σεζόν, καθώς αναμενόταν να μείνει αρκετά πίσω στην ιεραρχία και θα έχανε εν πολλοί τον χρόνο συμμετοχής του, εδώ στο λιμάνι. Αλλά τα νέα που έρχονται από την Τουρκία αναφέρουν ότι ο Αιγύπτιος δεν θα παραμείνει στην Κόνιασπορ, με αποτέλεσμα να αναμένεται να επιστρέψει στο λιμάνι ξανά και να διεκδικήσει εκ νέου θέση στην ομάδα του χρόνου.

Ως γνωστόν, ο Ολυμπιακός είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Ελ Αραμπί, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι του προσφέρει το συμβόλαιο, το οποίο είχε μέχρι τώρα στην ομάδα. Μια αναμφίβολα εξαιρετική προσφορά, για έναν παίκτη τοπ κλας μεν, αλλά σε ώριμη ποδοσφαιρικά ηλικία, δε… Σε ό,τι αφορά τα ονόματα από το εξωτερικό, εκείνο του έμπειρου Ζαχάβι ξεχωρίζει και η αλήθεια είναι πως… είναι ιδιαιτέρως θελκτικό. Η εξέλιξη που θα έχει το θέμα του φορ, μπορεί να καθορίσει εν πολλοίς το πως θα κινηθεί η ομάδα την επόμενη σεζόν. Το γκολ είναι σημαντικό για κάθε ομάδα, πόσο μάλλον για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και έχει βλέψεις για την Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης