Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς εστιάζει πολύ στα νέα ακραία μπακ

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς εστιάζει πολύ στα νέα ακραία μπακ
Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 - 11:13

Οι θέσεις των δύο ακραίων μπακ είναι δύο θέσεις, στις οποίες ο Πέδρο βασίζει πολλά, για το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Και είναι δύο θέσεις στις οποίες αναμένουμε να δούμε αλλαγές, τη νέα σεζόν. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται δεδομένα ενίσχυση εκεί.

Ο Ρέαμπτσιουκ και ο Λαλά είχαν τα πάνω και τα κάτω τους. Ειδικά ο Γάλλος, είχε μονάχα… εκλάμψεις, μέσα στη σεζόν και δεν κατάφερε να βγάλει στο χορτάρι τις αρετές, τις οποίες είχαμε άπαντες θαυμάσει, όταν έπαιζε στη Γαλλία. Εντάξει, δεν «κολλάνε» όλοι οι παίκτες σε όλες τις ομάδες. Ο Γάλλος κινήθηκε γενικά σε… ρηχά νερά και το γεγονός ότι συνέχισε να γράφει συμμετοχές οφείλεται στις εκλάμψεις τις οποίες αναφέραμε παραπάνω. Υπήρξαν αρκετά ματς, αλλά όχι… αρκετά, στα οποία ο Γάλλος ήταν πολύ καλός. Σε άλλα, όμως, περνούσε απαρατήρητος.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Όλεγκ είναι ένας μαχητής, άριστος στο πλάνο τακτικής της ομάδας, αλλά δεν έχει αυτό το «κάτι παραπάνω» στο οποίο είχαμε συνηθίσει, βλέποντας στη θέση του τον Κώστα Τσιμίκα. Σε αντίθεση με τον Λαλά, ο οποίος αν φέρει πρόταση θα αποχωρήσει, ο Όλεγκ δεν είναι προς αποχώρηση. Θα μείνει και θα μοιράζεται τον χρόνο συμμετοχής με νέο βασικό αριστερό μπακ. Ο Όλεγκ κάνει κατάθεση ψυχής, κάθε φορά που μπαίνει στο γήπεδο και αυτό φυσικά προσμετράται στη συνολική του εικόνα.

Αναμένουμε σίγουρα δύο ακραία μπακ, πιθανώς και τρία, αν ο Μαρτίνς δεν ποντάρει ξανά στον Ανδρούτσο, για εναλλακτική του παίκτη που θα έρθει για τα δεξιά. Υπάρχει και ο νεαρός Κίτσος για αριστερά, αλλά δεν είναι έτοιμος και ίσως στην πορεία «ξεπεταχτεί» κάποιος παίκτης από τη β’ ομάδα και για τα δεξιά.

Διαβάστε επίσης

Ε προφανώς, η «διαλυμένη» ΑΕΚ αξίζει να έχει τρεις διεθνείς και ο πρωταθλητής Ολυμπιακός δύο

Ε προφανώς, η «διαλυμένη» ΑΕΚ αξίζει να έχει τρεις διεθνείς και ο πρωταθλητής Ολυμπιακός δύο

Δεν μας απασχολεί τι «θέματα» και «ενστάσεις» υπάρχουν. Να λυθούν, με προσπάθεια εκείνων που έχουν -υποτίθεται- την τύχη της Εθνικής στα χέρια τους και όχι να γελάει η πλάση με τις κλήσεις διεθνών.