Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, έτσι ξέρουν, αυτοί είναι

Δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, έτσι ξέρουν, αυτοί είναι
Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 10:33

Όποιος περίμενε κάτι διαφορετικό από τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, μάλλον είχε πάθει «Λουτσέσκου». Τα έβλεπε με τον δικό του, ιδιαίτερο τρόπο και φυσικά… η πραγματικότητα είναι (ήταν) και αποδείχθηκε… άλλη. Διαφορετική. Όπως ακριβώς ισχύει και με αυτά που λέει ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Άλλα ισχύουν. Παρόλα αυτά, ακόμη δεν μπορούμε να κατανοήσουμε, πως ο οποιοσδήποτε μπορεί να περίμενε οτιδήποτε διαφορετικό, από έναν τελικό ανάμεσα σε δυο «στερημένες» ομάδες, οι οποίες θα έκαναν τα… πάντα, για να πουν ότι πήραν ένα τιτλάκι.

Δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, έτσι ξέρουν, αυτοί είναι.

Ξύλο στις εξέδρες. Φασαρία στο γήπεδο. Διακοπές στο ματς. Διαιτητές οι οποίοι πηγαίνουν στα αποδυτήρια και… δεν θέλουν να επιστρέψουν στο γήπεδο. Δακρυγόνα, πέτρες, μάχες οπαδών σώμα με σώμα, προκλητικές δηλώσεις πριν και μετά. Αυτό είναι που ξέρουν να κάνουν οι «εξυγιαντές» του ποδοσφαίρου μας. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο το οποίο πρεσβεύουν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο το οποίο θέλουν. Με γεια τους, με χαρά τους. Να το χαίρονται και σε αυτό να συνεχίζουν να ακμάζουν. Το ποδόσφαιρο της ανυποληψίας και της ντροπής. Αυτό τους αξίζει. Αυτό μας πρόσφεραν και το βράδυ του Σαββάτου, 21/5.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός μένει μακριά από όλα αυτά. Ο Ολυμπιακός, όπου παίζει, θα κάνει γιορτή. Όπως στο Βελιγράδι. Οι άλλοι ας κάνουν πόλεμο. Και την Ελλάδα να αηδιάζει. Δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, έτσι ξέρουν, αυτοί είναι.

Διαβάστε επίσης