Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καίει» το θέμα των μπακ

«Καίει» το θέμα των μπακ
Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 - 11:14

Είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός θέλει να δυναμώσει πολύ στις θέσεις των ακραίων μπακ. Είναι σαφές ότι η ομάδα έχασε αρκετή δύναμη εκεί, σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν της και το δίδυμο Ομάρ-Τσιμίκα. Αν και δαπανήθηκαν χρήματα, για να έρθουν στο λιμάνι οι Ρέαμπτσιουκ και Λαλά, αμφότεροι αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Όχι τόσο ο Όλεγκ, ο οποίος αν μη τι άλλο βγάζει υπέρμετρη μαχητικότητα και παίζει πάντα στο 200%, καλύπτοντας τις όποιες αδυναμίες του. Όσο ο Λαλά, ο οποίος δεν κατάφερε να παρουσιάσει στο Καραϊσκάκη, την εξαιρετική εικόνα, την οποία είχαμε για εκείνον, από την παρουσία του στη Γαλλία. Εκεί όπου βλέπαμε έναν παίκτη… πυραυλοκίνητο.

Η ουσία είναι πως στον Ολυμπιακό θα κινηθούν ενεργά για τις δύο αυτές θέσεις. Ο Ολυμπιακός θέλει ξανά «δύναμη πυρός» στις δύο θέσεις των ακραίων αμυντικών. Ο Λαλά δύσκολα θα παραμείνει, ο Ρέαμπτσιουκ πιθανώς θα πάει πιο πίσω στην ιεραρχία. «Καίει» το θέμα των μπακ και σίγουρα θα πάρει προτεραιότητα, για τον Ολυμπιακό, σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Τα πρώτα ονόματα έχουν αρχίσει ήδη να «παίζουν» αλλά είναι ακόμη νωρίς, για να έχουμε οριστικές εξελίξεις.

Ο Μαρτίνς βασίζει πολύ το παιχνίδι της ομάδας του, στα ακραία μπακ και έτσι θέλει η νέα ομάδα που θα χτιστεί, να έχει δύναμη εκεί. Επομένως, αναμένουμε να γίνουν οι ανάλογες κινήσεις.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης