Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελ Αραμπί: Με την πρόταση στις Μπαχάμες και...

Ελ Αραμπί: Με την πρόταση στις Μπαχάμες και...
Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 - 20:16

Είναι ένα θέμα που σίγουρα απασχολεί τον Ολυμπιακό. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τους πρωταθλητές Ελλάδας, με τον καλύτερο τρόπο. Με το χατ τρικ κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ που έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Ο Μαροκινός φορ, πλέον καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του. Την πρόταση του Ολυμπιακού την έχει στα χέρια του και προφανώς τη «ζυγίζει» με ό,τι άλλο έρθει τις επόμενες ημέρες. Το προηγούμενο διάστημα, φαινόταν πως είχε δελεαστική πρόταση από το εξωτερικό, μια πρόταση που ο Ολυμπιακός σε καμία των περιπτώσεων δεν θα μπορούσε να φτάσει.

Από εκεί και πέρα, όμως, η σχέση είναι καλή. Αυτό δεν σημαίνει πως οι μάνατζερ δεν θα ψάξουν την καλύτερη. Είναι το τελευταίο συμβόλαιο του Γιουσέφ πιθανότατα, θέλουν κάτι δυνατό. Επίσης, ο Ελ Αραμπί πάντα έπαιζε για δυνατά συμβόλαια, δεν είναι τυπικό το θέμα του όπως πολλοί μπορεί να νομίζουν.

Ο Γιουσέφ, πλέον απολαμβάνει τις διακοπές του. Βρίσκεται στις Μπαχάμες και εκεί, περιμένει αν προκύψει και κάτι νέο. Θα παίξει με το χρόνο; Θα απαντήσει γρήγορα στον Ολυμπιακό; Κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά αυτή τη στιγμή. Κι αυτό που ξέρουμε εμείς, είναι πως όλα είναι ανοιχτά. Αναμένοντας έτσι, όλοι…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης