Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Βγαίνει σε δημοπρασία η πέτρα του τελικού!

Βγαίνει σε δημοπρασία η πέτρα του τελικού!
Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - 00:39

Είδαμε φοβερές στιγμές στον τελικό κυπέλλου και η φωτογραφία του Λαόθ να κρατάει μία πέτρα και να κατευθύνεται στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, έκανε το γύρο του κόσμου. Ωραίοι, πάντα τέτοιες όμορφες στιγμές να μας χαρίζουν οι εξυγιαντές, να τις απολαμβάνουμε κι εμείς.

Βέβαια, εδώ θα υπάρχει και συνέχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΠΟ ετοιμάζει μεγάλη εκδήλωση. Ο λόγος; Η πέτρα που έπεσε και που έκανε βόλτα ο Λαόθ, θα βγει σε δημοπρασία. Μάλιστα για να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αξία, θα γίνει και φωτογράφηση μαζί με το τρόπαιο του 2004 που κατέκτησε η εθνική στην Πορτογαλία και άλλες μεγάλες στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως εισιτήρια από εκείνα τα ματς!

Έτσι πρέπει, να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στην ομοσπονδία που περιμένουμε ακόμη να βγάλει μια ανακοίνωση και να μας εξηγήσει τι συνέβη. Λογικά η αστυνομία θα της φταίει, όχι ότι οι διαπιστευμένοι της που έκοβαν βόλτες και πλακώνονταν στο ταρτάν του γηπέδου.

Η δημοπρασία ωστόσο, έχει μια εξήγηση. Σοβαρή κιόλας. Να βγει κανένα σπασμένο από τις ζημιές που έγιναν, μπράβο σε αυτόν που το σκέφτηκε. Πάντα τέτοια...

Διαβάστε επίσης