Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα έκτροπα στο ελληνικό ποδόσφαιρο πεισμώνουν ακόμη περισσότερο τον Μαρινάκη

Τα έκτροπα στο ελληνικό ποδόσφαιρο πεισμώνουν ακόμη περισσότερο τον Μαρινάκη
Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - 10:15

Ο αγώνας για ένα ποδόσφαιρο καθαρό, χωρίς «εξυγίανση» και χωρίς τα αίσχη, των οποίων διαρκώς γινόμαστε μάρτυρες, συνεχίζεται. Πρωτεργάτης (θα) είναι ο ηγέτης και Πρόεδρος του Ολυμπιακού. Τα έκτροπα στο ελληνικό ποδόσφαιρο πεισμώνουν ακόμη περισσότερο τον Μαρινάκη, ο οποίος δεν έχει ΚΑΜΙΑ πρόθεση να καθίσει απλώς να… κοιτάζει, καθώς το ελληνικό ποδόσφαιρο παραμένει έρμαιο στις διαθέσεις των «εξυγιαντών». Εκείνων οι οποίοι έχουν διαλύσει τα πάντα στο διάβα τους και… συνεχίζουν απτόητοι, με γνώμονα μόνο το να είναι χαρούμενα τα… αγαπημένα τους παιδιά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Και ο αγώνας αυτός αρχίζει από μια ισχυρή ομάδα. Το πρώτο πράγμα το οποίο έχει στο μυαλό του, ο ηγέτης και Πρόεδρος του Ολυμπιακού, είναι το να συνεχίσει να δυναμώνει την ομάδα. Να συνεχίσει να χτίζει έναν Ολυμπιακό ολοένα και πιο δυνατό. Ολοένα και πιο ισχυρό. Ικανό να… περνάει εκείνος πρώτος, πάνω από την «εξυγίανση». Αγωνιστικά. Έξω από το γήπεδο, εκεί όπου τα… μικροπολιτικά συμφέροντα υπηρετούνται… ευλαβικά, ο Ολυμπιακός τους αφήνει να… νομίζουν ότι έχουν τον έλεγχο. Όσο η ομάδα του Πειραιά παραμένει απλησίαστη αγωνιστικά, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ και κανέναν τρόπο να την πλήξουν…

Το μόνο σίγουρο είναι πως βλέποντας τα νέα έκτροπα, των οποίων γίναμε μάρτυρες τις προηγούμενες ημέρες, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πεισμώνει ακόμη περισσότερο. Για έναν απολύτως δυνατό Ολυμπιακό και για να συνεχίσει τον πόλεμο στην «εξυγίανση»!

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός δίπλα στον συνάνθρωπο! (video)

Ο Ολυμπιακός δίπλα στον συνάνθρωπο! (video)

Το κοινωνικό έργο του Θρύλου διαρκώς γιγαντώνεται, κατόπιν εντολής του ηγέτη του Συλλόγου, κ. Μαρινάκη. Δείτε το βίντεο που έπαιξε στα μάτριξ του Καραϊσκάκη, για το θέμα.