Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκτός τόπου και χρόνου ο Φιλιππούσης!

Εκτός τόπου και χρόνου ο Φιλιππούσης!
Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - 22:35

Αυτά που γίνονται στην ΕΠΟ δεν υπάρχουν! Ο προσωρινός εκτελεστικός διευθυντής Ιάκωβος Φιλιππούσης έστειλε επιστολή στα στελέχη και στους υπαλλήλους της ΕΠΟ, με την οποία τους συγχαίρει για την άψογη οργάνωση του τελικού. Σα να μην έφτανε αυτό εύχεται παρόμοια... επιτυχία (αμάν, αμάν!) και στη ΓΣ της ΕΠΟ που θα διεξαχθεί την 1η Ιουνίου!

Φαίνεται πως ο Φιλιππούσης δεν πήρε χαμπάρι τα επεισόδια που έγιναν στον τελικό κυπέλλου της 21η Μαΐου μεταξύ Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ 1-0. Ούτε ότι το ματς ξεκίνησε με 30' λεπτά καθυστέρηση λόγω των επεισοδίων ούτε ότι ο διακόπηκε προσωρινά για τον ίδιο λόγο και ο Λαόθ ήθελε να το διακόψει οριστικά (ας είναι καλά ο Κλάτενμπεργκ). Να το θυμηθείτε, αυτή την επιστολή θα τη χρησιμοποιήσουν στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ οι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός για να πέσουν στα «μαλακά»!

«Αγαπητά στελέχη της ΕΠΟ, αγαπητοί Συνάδελφοι

Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής και προσωπικά σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια μας, για την άψογη προετοιμασία, οργάνωση και διεξαγωγή του 80ου Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, της 21ης Μαΐου 2022.

Η απόλυτη προσήλωση στην εκπλήρωση του στόχου, ο υψηλού επιπέδου επαγγελματισμός, η μεγάλη εργατικότητα και η άριστη συνεργασία και ο συντονισμός σας σε όλη τη διάρκεια του εγχειρήματος απετέλεσαν τα θεμέλια για την επιτυχή διοργάνωση ενός εξαιρετικά απαιτητικού αγώνα.

Πέρα των αμέτρητων ωρών εργασίας που δαπανήσατε, συντελέσατε επίσης καταλυτικά με τις νέες ιδέες σας και με την εμπειρία σας στο διεθνών προδιαγραφών τελετουργικό του Τελικού που διεξήχθη με 50.000 θεατές για πρώτη φορά μετά από χρόνια.

Σας ευχαριστούμε για το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επιδείξατε!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σε ανάλογο ποιοτικό πλαίσιο θα διοργανωθούν τόσο η Γενική Συνέλευση της 1ης Ιουνίου 2022, όσο και οι επικείμενοι αγώνες της Εθνικής Ομάδας Ανδρών στα πλαίσια του UEFA Nations League.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσπάθεια που γνωρίζουμε ότι ήδη καταβάλλετε.

Με εκτίμηση και συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ιάκωβος Μ. Φιλιππούσης

Acting CEO».

Διαβάστε επίσης