Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η φημολογία για τα ακραία μπακ δείχνει τις προτεραιότητες

Η φημολογία για τα ακραία μπακ δείχνει τις προτεραιότητες
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 - 10:57

Στον Ολυμπιακό δουλεύουν βάσει πλάνου. Έχουν εντοπίσει τις αδυναμίες της ομάδας και αρχίζουν να χτίζουν από τα μετόπισθεν, προς τα εμπρός. Η ομάδα θέλει την προσεχή αγωνιστική περίοδο να παρουσιαστεί πολύ πιο δυνατή και να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο της πιο φορμαρισμένης ομάδας και της ομάδας, η οποία εκτός από το να κερδίζει τίτλους, παράγει και το πιο όμορφο και θελκτικό ποδόσφαιρο. Για να το πράξει αυτό, ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενδυνάμωση, σε συγκεκριμένα σημεία του, μέσα στην 11άδα, αλλά και γενικότερα, στο ρόστερ του. Οι ιθύνοντες της ομάδας δεν κινούνται στα… τυφλά. Ξέρουν ήδη τι θα πράξουν και ξέρουν ήδη πως πρέπει να κινηθούν για να καταφέρουν να επαναφέρουν την ομάδα στα μέχρι πρότινος στάνταρ της, απόδοσης.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η αρχή γίνεται και πρέπει να γίνει από τα μετόπισθεν. Όχι στο κέντρο άμυνας, ωστόσο, αφού εκεί ο Ολυμπιακός είναι καλυμμένος, έχοντας τους ποδοσφαιριστές τους οποίους χρειάζεται, για να καταφέρει και να αμυνθεί, αλλά και να δημιουργήσει, να παράξει, από εκεί. Ωστόσο, η ομάδα δεδομένα χρειάζεται ενίσχυση στις θέσεις των δύο ακραίων μπακ. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός δεν είχε φέτος την εικόνα την οποία μας έχει συνηθίσει.

Το γεγονός ότι η φημολογία των τελευταίων ημερών φέρνει ολοένα και περισσότερα ονόματα ακραίων μπακ, στο προσκήνιο, δείχνει τις προτεραιότητες της ομάδας, η οποία θέλει να καλύψει πρώτα τα κενά. Να δουλέψει πρώτα επάνω στις αδυναμίες της. Και στη συνέχεια να κινηθεί για να δυναμώσει ακόμη περισσότερο τα δυνατά της σημεία. Τα ονόματα τα οποία παίζουν είναι ήδη πολλά. Και δυνατά. Υπομονή και οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν, θα γίνουν. Η κινητικότητα στις θέσεις των ακραίων μπακ, δείχνει ότι ο Ολυμπιακός αρχίζει από τη σωστή βάση.

Διαβάστε επίσης