Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κηδεία» για την «εξυγίανση», μένει ο Κλάτενμπεργκ

«Κηδεία» για την «εξυγίανση», μένει ο Κλάτενμπεργκ
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 - 12:33

Μένει, λέει, ο Μαρκ Κλάντεμπεργκ, για άλλον ένα χρόνο. Αυτό από μόνο του, δεν λέει ΤΙΠΟΤΑ, θα πούμε εμείς. Και επί Κλάτενμπεργκ ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί αρκετή αδικία, από τη διαιτησία. Δεν άλλαξε αυτό, ούτε επί εποχής του Άγγλου αρχιδιαιτητή. Οπότε, η παραμονή του στη θέση του, για άλλον ένα χρόνο, από μόνο του δεν λέει τίποτα. Ευχή μας είναι να έχουμε καλές, πενηνταρίσιες διαιτησίες και ποσώς μας ενδιαφέρει αν αρχιδιαιτητής θα είναι ο Κλάτενμπεργκ, ή άλλος. Αλλά στην «εξυγίανση», δεδομένα… χαλάστηκαν!

ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Χαλάστηκαν πολύ άσχημα. Εδώ και αρκετό καιρό το γνωστό μπλοκ του βορρά, αλλά και το γνωστό μπλοκ του Νότου κάνει ανοιχτό πόλεμο στον Μαρκ Κλάτενμπερκ. Μιλάμε για αδιανόητο μπούλινγκ, το οποίο έχει δεχθεί ο αρχιδιαιτητής, από τα γνωστά κέντρα που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ξένους διαιτητές και πενηνταρίσιες διαιτησίες, στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά θέλουν τη διαιτησία να επιστρέψει στα χέρια της ΕΠΟ της «εξυγίανσης» και να την κουμαντάρουν οι… 6-5 και οι Ενώσεις. Να πηγαίνουν τα μικροπολιτικά συμφέροντα… σύννεφο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Είναι δεδομένο ότι η είδηση της παραμονής για άλλον ένα χρόνο, του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, στο πόστο του, έφερε… ζόρια στην «εξυγίανση». Εμείς από την πλευρά μας έχουμε να πούμε απλώς ότι περιμένουμε καλύτερες διαιτησίες τη νέα χρονιά. Περισσότερους ξένους και τοπ-κλας διαιτητές και όχι… εργαλεία ‘εξυγιαντικά’.

Διαβάστε επίσης