Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εικόνα διάλυσης στην ΕΠΟ

Εικόνα διάλυσης στην ΕΠΟ
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 - 16:33

Και μη χειρότερα για την ΕΠΟ που πλέον δεν μπορεί να λειτουργήσει και παρουσιάζει εικόνα διάλυσης. Χαρακτηριστική απόδειξη αποτελεί η αναβολή της συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού ποδοσφαίρου που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 27/5.

Αιτία αποτελεί η «καμπάνα» της Επιτροπής Δεοντολογίας στο προεδρείο της ΕΠΟ. Με πρωτόδικη απόφαση ο αναπληρωτής πρόεδρος Παναγιώτης Δημητρίου, ο αντιπρόεδρος Αστέριος Αντωνίου και το ταμίας Κλέαρχος Τζαφέρης καταδικάστηκαν με αργία τριών μηνών και η απόφαση, σύμφωνα με νομικούς κύκλους, άλλωστε επιβεβαιώνεται και από την απόφαση αναβολής της συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου είναι άμεσα εκτελεστή.

Οι Δημητρίου, Αντωνίου, Τζαφέρης τιμωρήθηκαν από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, μετά από καταγγελία της ΑΕΛ για την επιχειρούμενη κατάργηση των αδειοδοτήσεων 11 ομάδων της Super League 2. Μια λύση δείχνει να είναι η επιβολή διοικούσας επιτροπής στην ΕΠΟ. Τι περιμένουν η Κυβέρνηση, η FIFA και η UEFA όταν η ομοσπονδία δεν μπορεί να λειτουργήσει λόγω τιμωρίας του προεδρείου της ΕΠΟ.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου επρόκειτο να συζητήσει θέματα κανονισμών και διεξαγωγής των επόμενων επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Δεν θα είναι έκπληξη, αν την 1η Ιουνίου αναβληθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέο προέδρου, αφού η ΕΠΟ δεν μπορεί να λειτουργήσει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης