Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η UEFΑ ζήτησε να ξαναβαφτούν τα κάγκελα στη Λεωφόρο!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η UEFΑ ζήτησε να ξαναβαφτούν τα κάγκελα στη Λεωφόρο!
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 - 20:33

Καταλαβαίνεις πόσο πολύ έχουν αλλάξει τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό όταν πανηγυρίζεται τόσο πολύ η έξοδος στην Ευρώπη. Έχουν ξεχάσει και οι ίδιοι από πότε έχουν να παίξουν Ευρώπη. Μάλιστα, διαβάζουμε ότι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν θα γίνουν στη Λεωφόρο.

Για την ακρίβεια, έτσι φαίνεται. Δεν είναι κάτι δεδομένο. Βλέπετε, σήμερα η UEFA προχώρησε σε έλεγχο στη Λεωφόρο και επισημάνθηκε η ανάγκη να γίνουν κάποια βελτιωτικά έργα ώστε το συγκεκριμένο γήπεδο να μπορέσει να φιλοξενήσει ευρωπαϊκό αγώνα.

Φανταστείτε πόσο πίσω είχαν μείνει που παίζουν σε γήπεδο που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν πληροί τις προϋποθέσεις να φιλοξενήσει ευρωπαϊκό αγώνα.

Στον Παναθηναϊκό, πάντως, τονίζουν πως οι βελτιώσεις που ζήτησε η UEFA κρίνονται εφικτές και όλο το βάρος θα πέσει εκεί.

Πάντως, εμείς το έχουμε το θέμα και θα κάνουμε μία αποκάλυψη. Δεν την ξέρουν πολλοί, όμως, είναι... ψαγμένο το θέμα. Μία από τις βελτιώσεις που απαίτησε η UEFA από τον Παναθηναϊκό είναι να ξαναβαφτούν τα κάγκελα στη Λεωφόρο.

Αλήθεια, έχετε κατά νου κάποιους εθελοντές να κάνουν πάλι τη δουλειά με το πινέλο; Χρειάζεται εμπειρία στο θέμα, έτσι! Δεν είναι για όποιον και για όποιον η δουλειά.

Πάει σε κάποιους το μυαλό σας; Ήρεμα ρωτάμε...

Διαβάστε επίσης