Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Που να (πληρώνεις) βρίσκεις «δεκάρι» τώρα

Που να (πληρώνεις) βρίσκεις «δεκάρι» τώρα
Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - 13:05

Έχει πλάκα να τα βλέπεις από ασφαλή απόσταση. Έχει πλάκα να βλέπεις το πως παρουσιάζονται ορισμένα πράγματα. Η παραμονή του Πέτρου Μάνταλου στην ΑΕΚ και η είσοδός του, στην οπαπαρινα ως αρχηγός είναι η είδηση της ημέρας για την ομάδα του «επενδυτή». Ο «επενδυτής», ο οποίος βλέποντας μάλλον τις τιμές στα «δεκάρια» αποφάσισε ότι θα… χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και θα κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα, για να μπει στην οπαπαρινα τη νέα σεζόν και να γευτεί τη… νέα εποχή.

Γίνεται γενικά μια προσπάθεια από τα ΜΜΕ της «εξυγίανσης» το θέμα να πάρει άλλη κατεύθυνση. Να παρουσιαστεί ως μια αποφασιστική κίνηση από πλευράς «επενδυτή», την ώρα που ο κόσμος της ομάδας έχει ήδη αρχίσει να αντιδρά. Όχι τόσο γιατί δεν γουστάρει Μάνταλο. Αυτό είναι γνωστό, δεν μπαίνουμε σε αυτό, ούτε και μας απασχολεί, αν έχει δίκιο ή άδικο. Αλλά αντιδρά, γιατί εκλαμβάνει αυτή την… δήθεν αποφασιστική κίνηση του «επενδυτή», ως δήλωση «μην περιμένετε νέο ‘δεκάρι’ για την επόμενη σεζόν». Κάτι το οποίο προφανώς δεν κάνει και ιδιαίτερο… «γκελ» στον κόσμο της ΑΕΚ.

Θα έχει και την επόμενη χρονιά πλάκα το σκηνικό. Σκεφτείτε αν από τώρα έχει προλάβει η ΑΕΚ να… διχάσει τον κόσμο της, με δύο θέματα: 1) με την τιγρέ φανέλα και 2) με την παραμονή Μάνταλου. Σκεφτείτε καθώς θα προχωράει η σεζόν και θα πλησιάζει το 48ο στον Θρύλο, χωρίς Ευρώπη (για την ΑΕΚ) και χωρίς… σωσίβια να πιάνονται, πέρα από την οπαπαρινα. Θα πέσει γέλιο…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης