Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός ήδη κινείται στην αγορά

Ο Ολυμπιακός ήδη κινείται στην αγορά
Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 - 10:40

Προσοχή. Δεν λέμε πως όποιο όνομα από αυτά που παίζουν, θα πιάσει ντε και καλά λιμάνι. Αρχίζουμε με αυτό, γιατί έχουμε πει (το λέει συνέχεια ο Σπύρος Γρομητσάρης) ότι στα μεταγραφικά οφείλουμε να ακούμε και να πιστεύουμε μόνο ό,τι λέει ο Ολυμπιακός. Και έτσι να πορευόμαστε. Για όσους ανησυχούν ότι… δεν βλέπουν κινητικότητα, ας το ξανασκεφτούν. Ο Ολυμπιακός ΗΔΗ κινείται. Ο Ολυμπιακός ΗΔΗ έχει βάλει μπροστά τις μηχανές. Δεν κάθεται. Δεν περιμένει. Δεν κωλυσιεργεί. Αλλά δεν θα… τρέξει κιόλας. Να βάλει στη «μηχανή» του γρανάζια αμφιβόλου ποιότητας.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός είδε κάποιες από τις μεταγραφές, για τις οποίες ξόδεψε καλά χρήματα, το περασμένο καλοκαίρι, να μην αποδίδουν. Είτε μιλάμε για έναν δανεισμό, είτε μιλάμε για μια αγορά, υπήρξαν παίκτες οι οποίοι δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και η αλήθεια είναι πως αυτό μπορεί να συμβεί. Συμβαίνει κατά κόρον στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Συμβαίνει γιατί κανείς δεν μπορεί ποτέ να είναι σίγουρος ότι μια μεταγραφή θα βγει. Ο Ολυμπιακός όμως ξοδεύει πολλά λεφτά, για να ελαχιστοποιεί το κόστος.

Αυτό και θα συνεχίσει να κάνει. Σε αυτό και θα επιμείνει. Και ήδη κινείται Τα ονόματα που ακούγονται δεν έρχονται… ουρανοκατέβατα. Ούτε τυχαίο είναι το γεγονός ότι αυτά που βγαίνουν αφορούν, πρωτίστως σε ακραία μπακ. Πάει να πει ότι υπάρχει κινητικότητα. Ότι υπάρχει ήδη αναζήτηση, πάνω σε αυτό. Ηρεμία, λοιπόν, από όλους μας και όλα θα γίνουν, όπως πρέπει. Το είπε ο ίδιος ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης