Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένας οργανισμός «φταίνε πάντα οι άλλοι»

Ένας οργανισμός «φταίνε πάντα οι άλλοι»
Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 - 11:20

Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα με τον ΠΑΟΚ. Πάντα… κάτι φταίει. Πάντα… κάποιος φταίει. Ώπα. Τι νομίζατε; Ότι φταίει κάποιος από την ομάδα; Κάποιος από τη διοίκηση; Κάποιος από τον σύλλογο; Μπα… Όχι. Ούτε καν. Δεν συμβαίνουν αυτά. Φταίει πάντα… κάποιος άλλος. Εξωτερικός παράγοντας, πάντα. Κάποιος… άλλος. Έτσι έχει μάθει. Χάνει πρωτάθλημα; Φταίξιμο της διαιτησίας. Χάνει Κύπελλο; Φταίξιμο της αστυνομίας. Χάνει Ευρώπη; Φταίξιμο του… δήμου Μασσαλίας…

Πάντα κάποιος άλλος φταίει. Και η αλήθεια είναι μία: Όλοι ξέρουν ποιος φταίει. Για κάθε τι που γίνεται. Αλλά αυτό δεν απασχολεί την προπαγάνδα του ΠΑΟΚ, η οποίο έχει μια δουλειά. ΟΚ, δύο. Η μία είναι να βάλλει κατά του Ολυμπιακού και να μειώνει κάθε τι, το οποίο πετυχαίνει η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Βλέπε… «ο χειρότερος πρωταθλητής». Γελάμε. Η άλλη δουλειά είναι ο αποπροσανατολισμός. Ο μεγάλος στόχος είναι ένας: Να μη βάλλεται ποτέ ο Ιβάν Σαββίδης, να μη βάλλονται ποτέ εκείνοι που διοικούν και εκείνοι οι οποίοι κάνουν κουμάντο… Να μπαίνει πάντα ασπίδα.

Και έτσι, πάντα κάποιος άλλος φταίει: Η ΕΕΑ, η κυβέρνηση (και ας ψηφίζει τροπολογίες), η αστυνομία, ο Ολυμπιακός, ο… δήμος Μασσαλίας, ο Μαρινάκης, η διαιτησία, ο Κλάτενμπεργκ, ο άνεμος, η βροχή, η μπάλα… Πάντα κάποιος άλλος.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης