Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εγγύηση νίκης δεν υπάρχει, εγγύηση προσπάθειας ναι

Εγγύηση νίκης δεν υπάρχει, εγγύηση προσπάθειας ναι
Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 - 11:14

Ούτε ο Πέδρο Μαρτίνς, ούτε ο Ολυμπιακός έχει «συμβόλαιο» με την επιτυχία. Αλλά έχει «συμβόλαιο» με την προσπάθεια. Έχει «συμβόλαιο» με το «δεν το βάζω ποτέ κάτω». Έχει «συμβόλαιο» με το «ποτέ δεν τα παρατάω». Έχει συμβόλαιο με το «θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να είμαι ο νικητής»… Και αν δεν γίνει αυτό… ξέρετε τι λέμε εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ… Πάντα «άρρωστοι» με τον Ολυμπιακό. Αλλά η αλήθεια είναι πως με τόση προσπάθεια, συνήθως γίνεται.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αυτό είναι το μόνο προαπαιτούμενο, από όλους όσοι φέρουν το έμβλημα του Ολυμπιακού στο στήθος, ή δουλεύουν από οποιοδήποτε πόστο, για τον μεγαλύτερο Σύλλογο της χώρας. Το να προσπαθούν πάντοτε. Το να βάζουν διαρκώς, ολοένα και περισσότερη προσπάθεια. Για το καλό του Συλλόγου και για το καλό του κόκκινου και τους λευκού και των εκατομμυρίων φιλάθλων που λατρεύουν αυτά τα χρώματα, ανά τον πλανήτη. Ο Ολυμπιακός δεν έχει «συμβόλαιο» με τους τίτλους. Με τα πρωταθλήματα, με τα Κύπελλα, με τις διακρίσεις. Αλλά πετυχαίνει να κατακτά τίτλους και να παίρνει διακρίσεις, καθώς αποτελεί έναν Σύλλογο, ο οποίος εργάζεται ΠΑΝΤΟΤΕ με σεβασμό στο άθλημα που υπηρετεί. Εν προκειμένω το ποδόσαιρο.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αυτό ζητά. Και τίποτε περισσότερο. Απολαμβάνει τη νίκη, απολαμβάνει τους τίτλους. Απολαμβάνει τις επιτυχίες. Απολαμβάνει περισσότερο από όλα, όμως το να βλέπει την ομάδα να τα δίνει όλα και να παίζει πάντα στο 100%. Και αυτό είναι το μόνο στο οποίο ποτέ δεν κάνει ποτέ εκπτώσεις. Οι κινήσεις του Πέδρο, αλλά και της Διοίκησης του Ολυμπιακού είναι πάντα με γνώμονα αυτό.

Διαβάστε επίσης