Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καρεμπέ για τον τελικό του Champions League: «Αυτό βλέπω…»

Καρεμπέ για τον τελικό του Champions League: «Αυτό βλέπω…»
Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 - 15:39

Ο Ολυμπιακός είναι παρών στο Παρίσι, για τον τελικό του Champions League. Ακόμη και αν έχει πάει φορώντας τη φανέλα της Λίβερπουλ, ο Κώστας Τσιμίκας είναι ένας από εμάς. Ακόμη και αν έχει πάει ως βετεράνος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης (και κάτοχος Champions League), ο Κριστιάν Καρεμπέ είναι στέλεχος του Θρύλου. Και είναι εκεί. Παρών. Ο sports director του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Παρίσι για τη μεγάλη βραδιά και έδωσε τις δικές του προβλέψεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κριστιάν Καρεμπέ:

«Η Λίβερπουλ νίκησε τον τελικό μεταξύ των δύο ομάδων το 1981, με την Ρεάλ να θριαμβεύει πιο πρόσφατα, κάτι που μας οδηγεί στο ότι ο τελικός θα πάει στην παράταση! Ο Κουρτουά είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες, οπότε πιστεύω θα το πάρει η Ρεάλ Μαδρίτης».

Για τους παίκτες της Λίβερπουλ που πρέπει να ανησυχεί η Ρεάλ Μαδρίτης:

«Για τον Σαλάχ, τον Μανέ και τον φαν Ντάικ, γιατί από τα κόρνερ μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος. Είναι ένας σπουδαίος αμυντικός».

Για την μάχη της μεσαίας γραμμής:

«Υπάρχει μια σπουδαία σύνδεση μεταξύ των Κασεμίρο, Μόντριτς και τον Κρος και σε ό,τι αφορά την εμπειρία και τους τίτλους, τα έχουν όλα. Αλλά και η Λίβερπουλ έχει σπουδαίους παίκτες στην μεσαία γραμμή και συνεπώς αυτή η μάχη θα είναι κλειδί».

Για το αν η Ρεάλ ψυχολογικό αβαντάζ λόγω του ότι κατέκτησε το τρόπαιο στο ίδιο γήπεδο το 2000:

«Δεν νομίζω, διότι ξέρω ότι ο τελικός το 1981 έγινε ξανά στο ίδιο γήπεδο και η Ρεάλ κατέκτησε το τρόπαιο. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποια ομάδα, μπορείς απλά να κάνεις μια εκτίμηση για τις πιθανότητες κάθε ομάδας».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης