Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ε, δεν μπορεί να μας περνούν οι Έλληνες!»

«Ε, δεν μπορεί να μας περνούν οι Έλληνες!»
Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 - 12:45

Η πρωτιά παραμένει δική μας! Δεν τη χάσαμε! Και για αυτό… αγαλλιάσαμε! Η Ελλάδα παραμένει η πρώτη δύναμη στην… καθυστέρηση ολοκλήρωσης τελικού, παρά τη -φιλότιμη είναι η αλήθεια- προσπάθεια της UEFA να μας αφήσει πίσω, με τον τελικό του Champions League! Απέτυχαν, όμως και… νευρίασαν! «Ε, δεν μπορεί να μας περνούν οι Έλληνες!», θα μπορούσαν κάλλιστα να λένε μεταξύ τους τα στελέχη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, την ώρα κατά την οποία η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία τους κάνει… πλάκα! Ενοχλημένοι στην UEFA: Του χρόνου ο τελικός Champions League θα διαρκέσει σίγουρα περισσότερο από τον ελληνικό τελικό Κυπέλλου!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Θα γίνει μεγάλη προσπάθεια να αρχίσει Σάββατο και να τελειώσει ΣΙΓΟΥΡΑ Κυριακή… Σου λέει, δεν μπορεί οι Έλληνες να κρατάνε περισσότερη ώρα το… σόου και εμείς να βασιζόμαστε μόνο στην Καμίλα Καμπέγιο. Και να μην την προσέχει και κανένας, αφού όλοι τραγουδούσαν συνθήματα…

Τέλος πάντων, συμβαίνουν και αυτά. Ας κάνουν μερικά σεμινάρια οι της UEFA στην Ελλάδα, να τους πουν ο Δημητρίου, ο Αντωνίου και ο Τζαφέρης και οι λοιποί, πως γίνεται το «έργο». Αν επιτρέπεται κιόλας, βέβαια, καθώς είναι σε τρίμηνη αργία, ε; Κάπως θα το βολέψουμε. Προκειμένου να μεταλαμπαδεύσουμε το «know how» των «τελικών που δεν τελειώνουν ποτέ», που είναι και της μοδός… κάτι θα σκαρφιστούμε… Όρεξη να έχουν οι της UEFA και θα… μάθουν.

Διαβάστε επίσης