Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ούτε μια βόλτα από το Transfermarkt δεν κάνουν οι Τούρκοι πια;

Ούτε μια βόλτα από το Transfermarkt δεν κάνουν οι Τούρκοι πια;
Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 - 15:26

Εντάξει, όταν πάμε να συζητήσουμε μεταγραφικά σενάρια που βγαίνουν από την Τουρκία, ξέρουμε πάντα να κρατούμε μικρό καλάθι, ως προς το τι ισχύει και τι δεν ισχύει. Να μας συγχωρήσουν οι γείτονες, αλλά δεν θεωρούνται και οι πλέον αξιόπιστοι, στη μεταγραφική, δημοσιογραφική ‘πιάτσα’, που λέμε. Γι’ αυτό και άπαντες, εκτός Τουρκίας (νομίζουμε πλέον και εντός) δεν παίρνουν πια ιδιαιτέρως σοβαρά τα σενάρια που βγαίνουν από εκεί. Από εκεί όπου έρχεται και το νεότερο, το οποίο αφορά στον Γιώργο Μασούρα του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Fanatik, σε νεότερο ρεπορτάζ της, η Τραμζπονσπόρ δίνει στον Ολυμπιακό 6 εκατομμύρια ευρώ, για τον Έλληνα άσο.

Προσοχή τώρα. Αν κάνει κάποιος μια… μικρή βόλτα από το Transfermarkt, πληκτρολογώντας το όνομα του Γιώργου Μασούρα, στην αναζήτηση, βρίσκει αυτό:

Και αναρωτιόμαστε τώρα… Ούτε μια βόλτα από το Transfermarkt δεν κάνουν οι Τούρκοι; Δίνει, λέει, 6 εκατομμύρια ευρώ η Τραμπζονσπόρ για τον Γιώργο Μασούρα του Ολυμπιακού. ΟΚ… Να το πούμε και αλλιώς… Από το gavros.gr να κάνει μια βόλτα, θα δει ότι ο Ολυμπιακός δύσκολα θα καθίσει να συζητήσει για τον έμπειρο Έλληνα εξτρέμ, με ένα ποσό κάτω από τα 8 εκατομμύρια ευρώ. Το λέμε αυτό γιατί μπορεί σε ορισμένους, το 10 εκατομμύρια ευρώ που γράφει το Trasfermarkt, να φαίνεται υπερβολικό. Σε εμάς όχι… Ο Γιώργος Μασούρας είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, υψηλού επιπέδου και με πολλές αρετές.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης