Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μήνυμα του Θρύλου για την ιστορική επιτυχία της Φόρεστ! (photo)

Το μήνυμα του Θρύλου για την ιστορική επιτυχία της Φόρεστ! (photo)
Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 - 09:42

Η πραγματικότητα είναι πως δεν χρειάζεται κανείς να είναι φίλος της Νότιγχαμ, για να χαρεί με τη χαρά της. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη πέτυχε ένα ιστορικό επίτευγμα. Πέτυχε κάτι πραγματικά σπουδαίο. Και το λογικό είναι κάποιος να χαίρεται, με αυτή τη χαρά, αντιλαμβανόμενος ότι στο φινάλε, χαίρεται με τη χαρά του ίδιου του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο οποίος με τη σειρά του, είναι υπεύθυνος για κάθε χαρά που παίρνει ο κόσμος του Ολυμπιακού, με τις αντίστοιχες, μεγάλες, ιστορικές επιτυχίες του Θρύλου!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η πραγματικότητα είναι πως δεν χρειάζεται να είναι κανείς υποστηρικτής της Νότιγχαμ Φόρεστ, για να αισθανθεί την ίδια χαρά, την οποία αισθάνεται ο ηγέτης του Ολυμπιακού, μετά το ιστορικό επίτευγμα της ομάδας την οποία έχει στη Βρετανία. Χαρά την οποία αισθάνεται ΚΑΘΕ φορά που βλέπει τον Ολυμπιακό να νικάει, να προκρίνεται, να κατακτά τίτλο… Και όπως ο ίδιος έχει πει, μεγαλύτερη, αφού «ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλα».

Έτσι και στον Ολυμπιακό, η χαρά για την άνοδο της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Πρέμιερ Λιγκ είναι δεδομένη και απολύτως αναμενόμενη. Και η ΠΑΕ Ολυμπιακός πόσταρε συγχαρητήρια, για τη μεγάλη επιτυχία του βρετανικού Συλλόγου του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης