Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτές είναι οι θέσεις που «τρέχει» μέχρι την προετοιμασία, ο Ολυμπιακός

Αυτές είναι οι θέσεις που «τρέχει» μέχρι την προετοιμασία, ο Ολυμπιακός
Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 - 12:22

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, αν και με διαφορά η καλύτερη στην Ελλάδα, χρειάζεται για τη νέα σεζόν ενίσχυση. Και για αυτό «τρέχει» ο Πορτογάλος και η Διοίκηση του Συλλόγου. Και η πραγματικότητα είναι πως οι θέσεις της ενδεκάδας, για τις οποίες η ενίσχυση θα «τρέξει» πιο άμεσα και πιο ενεργά, έχουν «κλειδώσει». Σύμφωνα με το πλάνο το οποίο υπάρχει και ήδη έχει αρχίσει να «δουλεύεται», ο Ολυμπιακός βλέπει πολύ στα… άκρα. Τόσο για την άμυνα, όσο και για την επίθεση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Πρόθεση του Πέδρο Μαρτίνς είναι η ομάδα να μπορεί τη νέα χρονιά να παίξει ακόμη καλύτερα το 4-3-3. Με ακραία μπακ και ακραίους επιθετικούς που θα υπηρετούν σωστά και με αποτελεσματικότητα το πλάνο του Πορτογάλου τεχνικού. Παράλληλα, ο Μαρτίνς θέλει η ομάδα του να μπορεί να παίξει και το 3-4-3, με την ίδια επιτυχία και άνεση. Να μπορούν δηλαδή τα ακραία μπακ να ανεβαίνουν αρκετά και να παίζουν όλη την πλευρά, με άνεση. Και να μπορούν να βοηθούν τόσο επιθετικά όσο και ανασταλτικά.

Πέραν των ακραίων μπακ και των εξτρέμ, στους οποίους θέλει να ποντάρει πολλά ο Ολυμπιακός για τη νέα σεζόν, ο Πέδρο Μαρτίνς ποντάρει πολλά, φυσικά και στη γραμμή κρούσης. Ο σέντερ φορ, ο βασικός σέντερ φορ του Ολυμπιακού, είτε αυτός είναι ο Ελ Αραμπί, είτε κάποιος άλλος, θα πρέπει να είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς με την έναρξη της προετοιμασίας και αυτό είναι επίσης κάτι το οποίο «δουλεύεται». Η πρόταση στον Ελ Αραμπί έχει γίνει ήδη, ενώ φυσικά υπάρχουν και άλλες λύσεις, για αυτή τη θέση. Και η Διοίκηση του Ολυμπιακού «τρέχει» τα ζητήματα.

Διαβάστε επίσης