Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Δυνατό φιλικό με τη Σάλτσμπουργκ, στην προετοιμασία!

Ολυμπιακός: Δυνατό φιλικό με τη Σάλτσμπουργκ, στην προετοιμασία!
Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 - 13:21

Αρχίζουμε ήδη να μπαίνουμε σε ρυθμό προετοιμασίας! Από τώρα η ομάδα του Ολυμπιακού σχεδιάζει μπροστά και ετοιμάζεται να χτίσει το σύνολο που θα διεκδικήσει την είσοδο στους ομίλους του Champions League ξανά, αλλά και θα «χτυπήσει» το 48 πρωτάθλημα και θα κυνηγήσει το νταμπλ στην Ελλάδα. Και κομμάτι της καλοκαιρινής προετοιμασίας είναι, όπως πάντα, το διάστημα που θα περάσει η ομάδα στο εξωτερικό και δη στην Αυστρία! Ο Ολυμπιακός, μάλιστα, συνηθίζει στην Αυστρία να δίνει τα πρώτα του φιλικά και ένα εξ αυτών θα είναι με τη Σάλτσμπουργκ! Δυνατό ματς, δυνατό φιλικό και σίγουρα θα συμβάλει στην καλή προετοιμασία του Θρύλου, για τη νέα σεζόν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Απέναντι στην ομάδα από την Αυστρία, όπως εκείνη ανακοίνωσε, ο Ολυμπιακός θα παίξει στις 2 Ιουλίου και ώρα 16:30 Ελλάδας. Λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη οριστεί, όπως μετάδοση κλπ., αλλά το ματς φυσικά θα γίνει στην Αυστρία, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα έχει φτάσει από τις 22 Ιουνίου (μέχρι τις 3 Ιουλίου). Φαίνεται, λοιπόν, πως ο Ολυμπιακός θα κλείσει την προετοιμασία του, με αυτό το δυνατό φιλικό, απέναντι στη Σάλτσμπουργκ.

Θυμίζουμε ότι ήδη γνωστοποιήθηκε και το φιλικό με τη Ριντ, στις 24 Ιουνίου, επίσης επί εδάφους της χώρας, στην οποία θα προετοιμάζεται.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης