Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός θέτει τους όρους

Ο Ολυμπιακός θέτει τους όρους
Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022 - 10:03

Ο Ολυμπιακός, επί προεδρίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει καταφέρει να ισχυροποιηθεί πολύ, ως brand name, στη μεταγραφική αγορά. Έχει καταφέρει να παίζει μπάλα με τους δικούς του όρους, όταν πρόκειται για πωλήσεις παικτών, ειδικά. Παράλληλα, έχει την άνεση, τη δυνατότητα, να κάνει και καλές αγορές και για αυτό τον λόγο, έχει κερδίσει τον σεβασμό ομάδων και μάνατζερ. Οι οποίοι γνωρίζουν ότι με τον Θρύλο θα γίνουν σωστές δουλειές και όχι… ντεμί καταστάσεις. Για να το κάνουμε συγκεκριμένο το πράγμα, στην υπόθεση Σεμέδο και την πρόθεση της Πόρτο να τον αγοράσει, ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει το δικαίωμα να παίζει με τους δικούς του όρους.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η Πόρτο μπορεί να θέλει να πάρει τον Ρούμπεν Σεμέδο… όπως θέλει εκείνη, αλλά ο Ολυμπιακός θα έχει τον τελευταίο λόγο. Ο Ολυμπιακός είναι εκείνος, ο οποίος θέτει τους όρους, όταν μιλάμε για αγορές παικτών του, από ομάδες του εξωτερικού. Προφανώς ο Ολυμπιακός δεν είναι ποτέ απόλυτος. Είναι διαλλακτικός, συζητά, ανεβαίνει, κατεβαίνει, αναλόγως με την κάθε υπόθεση. Αλλά η ουσία παραμένει μία: Παίζει μπάλα με τους δικούς του όρους.

Η Πόρτο θα πρέπει να κάνει την υπέρβασή της, να έρθει κοντά στα «θέλω» του Θρύλου, αν όχι να τα πιάσει, για να κάνει δικό της τον Σεμέδο. Ειδάλλως, η συζήτηση δεν έχει πολύ νόημα και τζάμπα γίνεται. Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ξεπουλήσει τον Πορτογάλο σέντερ μπακ, ούτε να τον δώσει… έτσι, ελαφρά τη καρδία.

Διαβάστε επίσης

Από ξεφτίλα σε ξεφτίλα η ΕΠΟ

Από ξεφτίλα σε ξεφτίλα η ΕΠΟ

Η Επιτροπή Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης της ΕΠΟ, πρόεδρος της οποίας είναι η Διονυσία Μπιτζούνη, ακύρωσε ως αντικαταστατική την εκλογή του νέου προεδρείου...