Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαχώρισε τη θέση της από την επιλογή Μπαλτάκου η κυβέρνηση

Διαχώρισε τη θέση της από την επιλογή Μπαλτάκου η κυβέρνηση
Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 14:22

Η επιλογή (γιατί εκλογή, με έναν μόνο υποψήφιο δεν το… λες κιόλας) του Τάκη Μπαλτάκου, για την προεδρία της ΕΠΟ, έχει βρει ήδη αρκετό κόσμο με… επιφυλάξεις. Και μεγάλες επιφυλάξεις, όπως εκφράστηκαν ανοιχτά και μάλιστα άμεσα, μια μέρα την ανάληψη του πόστου, από τον Μπαλτάκο, έχει και η κυβέρνηση. Η οποία δια στόματος κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, εξέφρασε τη δυσπιστία της, ως προς το κατά πόσο η συγκεκριμένη επιλογή, μπορεί να αποφέρει καρπούς, για τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Η κυβέρνηση έχει σοβαρές επιφυλάξεις αν η συγκεκριμένη επιλογή μπορεί να συνδράμει το αναγκαίο έργο εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου», ήταν η ατάκα του Γιάννη Οικονόμου. Εδώ και λίγο καιρό, τα κέντρα τα οποία στήριξαν και στηρίζουν τον Μπαλτάκο, επιχειρούσαν να τονίσουν ότι η επιλογή του, για τη θέση του προέδρου της ομοσπονδίας, έχει την υποστήριξη του Μαξίμου. Κάτι οποίο προφανώς και δεν ισχύει, από τη στιγμή που δια στόματος Γιάννη Οικονόμου, η κυβέρνηση μπήκε απέναντι στην επιλογή αυτή, θεωρώντας ότι δεν προάγει την πρόοδο του ποδοσφαίρου μας…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης