Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το... τρικ της Πόρτο με Σεμέδο που μπορεί να της γυρίσει μπούμερανγκ!

Το... τρικ της Πόρτο με Σεμέδο που μπορεί να της γυρίσει μπούμερανγκ!
Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 - 00:07

Την ώρα που η Πόρτο αποφάσιζε να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Ρούμπεν Σεμέδο που είχε στη συμφωνία δανεισμού με τον Ολυμπιακό, ενδεχομένως και ως ένα... τρικ, προέκυπτε το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε.

Τον Ολυμπιακό δεν τον ενδιαφέρει το πού θα συνεχίσει ο Πορτογάλος αμυντικός. Βλέπετε, φαίνεται πως αποτελεί ειλημμένη απόφαση να μη συνεχίσει στον πρωταθλητή Ελλάδας. Όπως και να ‘χει, τον Ολυμπιακό αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να ικανοποιηθεί οικονομικά, δηλαδή να πάρει αυτά τα χρήματα που επιθυμεί.

Οπότε, αν η κίνηση της Πόρτο να μην ασκήσει το δικαίωμα της οψιόν αγοράς, δηλαδή να μην καταβάλει τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ που είχαν συμφωνηθεί, για να διαπραγματευτεί από την αρχή ήταν ένα τρικ, μπορεί να της γυρίσει μπούμερανγκ στο φινάλε.

Διότι, ο Ολυμπιακός μπορεί να βρει, για παράδειγμα από τη Φενέρμπαχτσε, μεγαλύτερο ποσό από αυτό που ενδεχομένως να προσφέρει η Πόρτο. Όλα αυτά, βεβαίως, είναι στη θεωρία. Για την ώρα. Μένει να δούμε τις πραγματικές προθέσεις των δύο ενδιαφερόμενων για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Και της Φενέρμπαχτσε, εφόσον είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον της, αλλά και της Πόρτο εφόσον επανέλθει. Εκτός αν προκύψει ενδιαφέρον και από άλλο σύλλογο...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης