Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Βατσλίκ διαφημίζει τον Ολυμπιακό! (photo)

Ο Βατσλίκ διαφημίζει τον Ολυμπιακό! (photo)
Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 - 11:59

Ο Ολυμπιακός προχώρησε, το περασμένο καλοκαίρι, στην απόκτηση του κορυφαίου τερματοφύλακα του περασμένου Euro! Το Τόμας Βατσλίκ. Ο Ολυμπιακός πήρε έναν παίκτη top class, για το τέρμα, δίνοντάς του ένα πλούσιο συμβόλαιο και ποντάροντας επάνω του, για να διασφαλίσει την εστία του. Και το πέτυχε, αφού έκτοτε διαρκώς δικαιώνεται… Ο Ολυμπιακός διαφημίζεται για ακόμη μία φορά στο εξωτερικό, με βάση την απόδοση και την παρουσία ενός ποδοσφαιριστή του, ο οποίος με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της χώρας του, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Βατσλίκ ήταν εξαιρετικός με τον Ολυμπιακό, σε όλη τη σεζόν (ελάχιστα λάθη έκανε και γενικά ήταν άριστος και καθοριστικός για τον Θρύλο) και συνεχίζει να κάνει το ίδιο και με τη φανέλα της Τσεχίας. Διαφημίζοντας παντού το όνομα της ομάδας, στην οποία ανήκει και την εστία της οποίας υπερασπίζεται. Ο Ολυμπιακός δικαιώνεται, για την επιλογή του Βατσλίκ και ξέρει ότι το περασμένο καλοκαίρι, επέλεξε σωστά.

Διαβάστε επίσης

Μια Εθνική δέσμια της «εξυγίανσης»

Μια Εθνική δέσμια της «εξυγίανσης»

Μα καλά; Μετά από νίκη έρχονται να μας πουν για την Εθνική και την «εξυγίανση»; Ναι. Τα πράγματα δεν πρέπει να λέγονται μόνο μετά από ήττες, εκεί όπου για όλους είναι εύκολο να τα λένε…