Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σέρβοι: «Τρία εκατομμύρια για τον Ραντζέλοβιτς»

Σέρβοι: «Τρία εκατομμύρια για τον Ραντζέλοβιτς»
Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022 - 09:41

Ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς είχε μια καλή χρονιά, ως δανεικός. Είχε παίξει ως δανεικός στη Λεγανές, έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος εξτρέμ έχει αβέβαιο μέλλον στο λιμάνι και στο «παιχνίδι» της απόκτησής του έχει μπει, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, ο Ερυθρός Αστέρας. Ο Ραντζέλοβιτς φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας του Βελιγραδίου, με τη mozzartsport να αναφέρει, χαρακτηριστικά, ότι ο Ερυθρός Αστέρας έχει καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό, ύψους, 1,5 εκ. ευρώ.

Ο Ραντζέλοβιτς αναμένεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει καλέσει στην προετοιμασία, μαζί με τους Χασάν, Κούτρη και τον συμπατριώτη του, Νίκολα Τσούμιτς. Ωστόσο, δεν είναι δεδομένο ότι θα μείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, τη νέα σεζόν, θα πρέπει να παλέψει για μια θέση εδώ.

Σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος, ο Ολυμπιακός φέρεται να ζητάει τα διπλά, από όσα προσφέρει ο Ερυθρός Αστέρας. Συγκεκριμένα, 3 εκ. ευρώ. Ο Αστέρας, πάντως, δεν «παίζει» μόνος του, αφού και η Λεγανές θα ήθελε να τον κρατήσει με μεταγραφή. Τα οικονομικά δεδομένα, ωστόσο, δεν της το επιτρέπουν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης