Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Μαρτίνς ξέρει, αλλά η ομάδα «φωνάζει» και για αριστερό μπακ

Ο Μαρτίνς ξέρει, αλλά η ομάδα «φωνάζει» και για αριστερό μπακ
Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022 - 10:02

Ο Ολυμπιακός αναμένεται δεδομένα να κινηθεί για δεξιό μπακ. Και μάλιστα άμεσα. Ωστόσο, η ομάδα «φωνάζει» ότι χρειάζεται ενίσχυση και στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο Ρέαμπτσιουκ έχει… φορτώσει για τα καλά αγώνες και λεπτά συμμετοχής και (θα) είναι τρομερά δύσκολο για εκείνον να ανταποκριθεί στο άμεσο μέλλον, σε νέες αλλεπάλληλες υποχρεώσεις, με τη φανέλα του Ολυμπιακού…

Προφανώς ο Μαρτίνς ξέρει καλύτερα και έχει και τις μετρήσεις του ποδοσφαιριστή του, για να κρίνει σε τι επίπεδο κόπωσης κινείται, όταν δουλεύουν μαζί. Αλλά η πραγματικότητα είναι αδιαμφισβήτητη και λέει πως ο Όλεγκ έχει ‘γράψει’ 48 ματς και έχει καταγράψει 4.342 λεπτά συμμετοχής με τον Θρύλο... Αν υπολογίσει κανείς και τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Μολδαβίας, αντιλαμβάνεται εύκολα ότι το νούμερο… ξεφεύγει.

Μπορεί πριν επιστρέψει στον Ολυμπιακό να πάρει μερικές μέρες άδεια παραπάνω, αλλά σίγουρα δεν είναι αρκετές, για να ξεκουραστεί… Έχει μπροστά του ακόμα τρία παιχνίδια με τη Μολδαβία κόντρα σε Ανδόρα (6/6), Λετονία (10/6) και Ανδόρα (14/6). Και το πρόγραμμα διαρκώς βαραίνει, αν αναλογιστεί κανείς πως μέσα στον Ιούνιο αρχίζει προετοιμασία ο Ολυμπιακός… Ο οποίος δείχνει να αντιλαμβάνεται πως θα χρειαστεί και αριστερό μπακ, για τη νέα σεζόν. Επιπέδου βασικού, για να μπορεί να «κοντράρεται» για τη θέση, με τον Όλεγκ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης