Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Ποδόσφαιρο: Μανωλάς και Σωκράτης κάνουν προετοιμασία και απογειώνονται!

Ολυμπιακός | Ποδόσφαιρο: Μανωλάς και Σωκράτης κάνουν προετοιμασία και απογειώνονται!
Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022 - 12:04
Αρθρογράφος: Χρήστος Κουής
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΗΣ

Η χρονιά τελείωσε εμφατικά και με χαμόγελα, αφού ο Θρύλος κατέκτησε το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Όμως, ένας Σύλλογος όπως ο Ολυμπιακός, καταστρώνει τα πλάνα του από την επόμενη κιόλας μέρα για το 48ο. Κάποιοι παίκτες θα έρθουν και κάποιοι θα αποχωρήσουν. Ο βασικός κορμός στα στόπερ είναι έτοιμος, όμως, με τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά να είναι οι κορυφαίοι Έλληνες αμυντικοί, με παραστάσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Και να φοράνε, αμφότεροι, τη φανέλα του ΘΡΥΛΟΥ!

Θετικό στοιχείο και πολύ βασικό, είναι πως ήδη συνυπάρχουν στην ομάδα από το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν και δεν χρειάζεται να ξεκινήσουν από το μηδέν. Ο ένας γνωρίζει το παιχνίδι του άλλου και η λειτουργία στην άμυνα δεν κάνει εκκίνηση από την προετοιμασία. Αλλά αντιθέτως, στην προετοιμασία μπορεί να δουλευτεί στο έπακρο και να «δέσει» πλήρως!

Ο Ολυμπιακός θέλει να είναι έτοιμος για τα προκριματικά, εκεί όπου η άμυνα παίζει ρόλο, για να πάρει η επίθεση την ώθηση που χρειάζεται και να βρει τα γκολ που θα δώσουν νίκες και προκρίσεις. Πάντα τα παιχνίδια που γίνονται τέτοια εποχή, κρύβουν κινδύνους καθώς μια ομάδα μπορεί να μην έχει «δέσει» ακόμα από τις προσθήκες της θερινής περιόδου και σίγουρα η παρουσία των δύο πύργων στην άμυνα δίνει περισσότερη σιγουριά και εμπιστοσύνη. Ο χρόνος είναι υπέρ του Θρύλου για τους δύο Έλληνες διεθνείς και στην προετοιμασία θα μπορέσουν να δουλέψουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες για να είναι το κέντρο άμυνας όπως πρέπει στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Αλλά και από τα προκριματικά του καλοκαιριού, ακόμη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης