ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σιγά μην τους... παρακαλέσει κιόλας!

Σιγά μην τους... παρακαλέσει κιόλας!
Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022 - 19:39

Θέλει τον Γιώργο Μασούρα η Τραμπζονσπόρ, αλλά απέχει πολύ από το να φτάσει στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Και αναφερόμαστε στα ποσά που έχουν ακουστεί όλες τις προηγούμενες μέρες.

Σήμερα, μάλιστα, η τουρκική εφημερίδα Fanatik αναφέρει το εξής μυθικό: Περιμένει, λέει, από τον Ολυμπιακό να ρίξει τις απαιτήσεις του για τον διεθνή Έλληνα εξτρέμ και πως για ένα διάστημα θα απέχει από τις διαπραγματεύσεις.

Η αλήθεια είναι ότι έτσι κι αλλιώς ακούγεται αστείο. Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα είχαν ακουστεί/γραφτεί το προηγούμενο διάστημα, ζητούσε ένα ποσό κοντά στα 8-9 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που η πρωταθλήτρια Τουρκίας φημολογείται ότι προσέφερε μέχρι 4-5.

Όπως και να ‘χει, ακόμη και να έχει βάση αυτό το δημοσίευμα, δεν υπάρχει περίπτωση ο Ολυμπιακός να ρίξει τις απαιτήσεις του, ακόμη κι αν η Τραμπζονσπόρ μείνει μακριά από διαπραγματεύσεις. Σιγά μην τους... παρακαλέσει κιόλας. Τόσα είναι. Αν θέλετε...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης