Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη πρεμούρα της παραμύθας να παρουσιάσει τον Μπαλτάκο ως «φόβητρο»

Μεγάλη πρεμούρα της παραμύθας να παρουσιάσει τον Μπαλτάκο ως «φόβητρο»
Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 - 11:41

Στον Τάκη Μπαλτάκο έχει αποδοθεί, από την παραμύθα, μια εικόνα… «φόβητρου». Από τις πρώτες… ώρες της επιλογής του (γιατί είπαμε, εκλογή δεν τη λες κιόλας, με έναν υποψήφιο όλο και όλο…) ο Τάκης Μπαλτάκος παίζει στα ΜΜΕ της «εξυγίανσης», ως ο νέος… τιμωρός, σκληρός και αλύγιστος πρόεδρος της ΕΠΟ, ο οποίος ανέλαβε το πόστο για να… δείξει τι και πως σε όσους έχουν αμφιβολίες.

Αλλά εδώ προκύπτει το ερώτημα… Για αυτό επιλέχθηκε στην προεδρία της ΕΠΟ; Για να τρομάζει; Αν ναι, ποιους; Γιατί τον Ολυμπιακό, ας πούμε, ο οποίος παραδοσιακά στέκεται απέναντι στο σύστημα της «εξυγίανσης», το οποίο πλέον εκφράζει από επίσημο πόστο, ο Τάκης Μπαλτάκος, δεν μπορεί να τον εκφοβίσει κανείς… Ούτε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ούτε η «εξυγίανση», ούτε κανείς…

Γι’ αυτό και αν παρατηρείτε το σύστημα, όλα αυτά τα χρόνια, κατά τα οποία διαλύει σταθερά το ελληνικό ποδόσφαιρο, αν και είναι ανοιχτά απέναντι στον Θρύλο, σε ολομέτωπη μαζί του δεν πήγε ποτέ… Προσπαθούν οι «εξυγιαντές» με κάθε πιθανό και απίθανο, αλλά ΠΛΑΓΙΟ τρόπο, να βλάψουν τον Ολυμπιακό και να τον κρατήσουν μακριά από την κορυφή.

Ποιους τρομάζει, λοιπόν, ο Τάκης Μπαλτάκος; Ο Κώστας Καραπαπάς είπε ανοιχτά, εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό, ότι ο Μπαλτάκος είναι ο εκλεκτός του Μελισσανίδη. Της ΑΕΚ, δηλαδή. Άρα είπε πως η ΑΕΚ έχει την ΕΠΟ. Αυτό ποιον θα πρέπει να… τρομάζει; Τον Ολυμπιακό που τερμάτισε φέτος στο… συν άπειρο, από την ΑΕΚ; Μπα… Δεν θα το λέγαμε… Μήπως τελικά αυτοί που τρομάζουν είναι οι… άλλοι «εξυγιαντές», ακούγοντας ότι ο Μπαλτάκος… ίσον Μελισσανίδης; Μπορεί…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης