Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απίθανο το σενάριο από Ισπανία, για λύση του συμβολαίου του Λόπες

Απίθανο το σενάριο από Ισπανία, για λύση του συμβολαίου του Λόπες
Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 - 14:21

Ένα σενάριο το οποίο έρχεται από το εξωτερικό, εμπλέκει τον Ρόνι Λόπες, ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν, με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος θα μπορούσε, υπό προϋποθέσεις, να βοηθήσει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν, αλλά η ρήτρα των 9+ εκατομμυρίων, την οποία αξιώνει η Σεβίλλη, είναι απλησίαστη για τον Ολυμπιακό.

Έτσι, αυτό το οποίο γράφει orgullodenervion από την Ανδαλουσία, μπορεί να… ενδιαφέρει τον Θρύλο. Τι αναφέρει το Μέσο της Ισπανίας; Ότι το συμβόλαιο του Λόπες με τη Σεβίλλη μπορεί να… λυθεί. Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει πείσει με τις εκεί εμφανίσεις του και έτσι δεν δείχνει να υπολογίζεται, από τον Λοπετέγκι. Αυτό αναφέρουν στο συγκεκριμένο Μέσο και φυσικά απαρατήρητο δεν περνάει, εδώ στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός θα κινούταν ενδεχομένως για να κρατήσει τον Λόπες στην Ελλάδα, σε μια τέτοια περίπτωση. Η οποία, βεβαίως, για να τα λέμε και ακριβώς, μοιάζει πολύ μακρινή, αφού ο Λόπες… κοστίζει. Γενικά. Όχι για τον Ολυμπιακό… Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με τη Σεβίλλη μέχρι το 2024 και κόστισε 25 εκατομμύρια ευρώ, στους Ανδαλουσιανούς, πίσω στο 2019, οπότε τον πήρε από τη Μονακό. Έτσι, μοιάζει απίθανο απλώς να τον… αφήσουν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης