Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Ποδόσφαιρο: Άρχισε μια εβδομάδα κρίσιμη

Ολυμπιακός | Ποδόσφαιρο: Άρχισε μια εβδομάδα κρίσιμη
Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 11:06

Ο Ολυμπιακός έχει αρκετά ζητήματα ανοικτά και τα «τρέχει» παράλληλα, ώστε να είναι έτοιμος όταν πρέπει. Και η εβδομάδα που άνοιξε είναι αρκετά κρίσιμη, καθώς ορισμένα από τα ζητήματα που «καίνε», αναμένεται να… «τρέξουν» πιο ενεργά. Η Διοίκηση του Συλλόγου δεν έχει σταματήσει στιγμή να δουλεύει ενεργά, τόσο τα μεταγραφικά ζητήματα, όσο και τα… γύρω-γύρω. Γιατί, κακά τα ψέματα, δεν είναι μόνο τα μεταγραφικά, τα οποία απασχολούν τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν αρκετά οργανωτικά ζητήματα, ζητήματα προετοιμασίας, αλλά και άλλα, τα οποία χρειάζονται φροντίδα. Και φυσικά, στην πρώτη γραμμή είναι τα μεταγραφικά.

Το θέμα του δεξιού μπακ είναι στα πρώτα. Το θέμα των εξτρέμ, στη συνέχεια. Ανοικτό είναι και το ζήτημα της ανανέωσης του Ελ Αραμπί (αλλά και του Βαλμπουενά) το οποίο δεν έχει κλείσει και φυσικά απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Ιδανικά, ο Πέδρο θα ήθελε να έχει τον νέο βασικό δεξιό μπακ του, τον βασικό σέντερ φορ του, αλλά και ακόμη έναν βασικό εξτρέμ, για να συνθέσει το παζλ της ομάδας της νέας σεζόν. Από εκεί και πέρα, θα συζητηθεί και η ενίσχυση στον άξονα, με τα χαφ να έχουν επίσης την τιμητική τους. Ο Ολυμπιακός βλέπει την ανάγκη για ενίσχυση και εκεί, ωστόσο είναι μια θέση ήδη πλήρης και έτσι θα γίνουν προσεκτικές κινήσεις.

Η ουσία είναι πως η εβδομάδα, η οποία άρχισε, είναι αρκετά κρίσιμη, για ορισμένα τρέχοντα ζητήματα, τα οποία μπορεί να λάβουν και άμεσα λύση!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης