Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πλούσια η λίστα με τους εξτρέμ, μέσα σε αυτή και ο Λάριν

Πλούσια η λίστα με τους εξτρέμ, μέσα σε αυτή και ο Λάριν
Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 11:50

Είναι ένας ποιοτικός εξτρέμ. Ο Κάιλ Λάριν είναι ένας ποδοσφαιριστής με εμπειρία, παραστάσεις και ικανότητα. Ένας παίκτης, ο οποίος έχει σταθερό αγωνιστικό ρυθμό, έχει γεμάτες χρονιές στα πόδια του, αλλά και παραμένει σε εξαιρετική ηλικία. Τα θετικά του είναι αυτά, γιατί αρνητικά δεν βρίσκει κανείς… Εμπόδιο είναι ίσως το υψηλό συμβόλαιο, το οποίο έχει, αλλά και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει έναν ποδοσφαιριστή στις τάξεις του, τον Χένρι Ονιεκουρού, ο οποίος δεν αναμένεται να υπολογίζεται τη νέα σεζόν και ο οποίος θα πρέπει να αποχωρήσει, για να γίνει κίνηση για έναν εξτρέμ επιπέδου Λάριν. Και οικονομικά, αλλά και με βάση το ροτέισον που έχει ο Μαρτίνς στο μυαλό του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Λάριν είναι ένας από τους εξτρέμ που εξετάζονται και μάλιστα φέρεται να είναι αρκετά ψηλά, στην σχετική, πλούσια ομολογουμένως, λίστα. Ο Ολυμπιακός έχει αρκετά ονόματα σε αυτή, τα οποία προκαλούν αίσθηση. Ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορεί να έχουν ακουστεί ξανά στο παρελθόν, μπορεί και όχι. Ο Θρύλος έχει λύσεις, έχει και το όνομα, αλλά και τη «βαρύτητα» για να πείσει έναν ποδοσφαιριστή να έρθει στην Ελλάδα. Με το δέλεαρ του πρωταθλητισμού, αλλά και της συμμετοχής στην Ευρώπη, με αξιώσεις και με στόχο.

Ο Λάριν είναι μία εξαιρετική περίπτωση και όπως φαίνεται, εξετάζεται σοβαρά. Ο Καναδός ξέρει πως ο Ολυμπιακός προσφέρει ένα υπέροχο εργασιακό περιβάλλον και εφόσον το θέμα μπει μπροστά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο ίδιος να πει «ναι», με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν στο οικονομικό.

Διαβάστε επίσης