Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σπουδαίο μήνυμα Μαρτίνς για τον Μαρινάκη: «Έτσι φτιάχνεις νικηφόρα πρότζεκτ!» (photo)

Σπουδαίο μήνυμα Μαρτίνς για τον Μαρινάκη: «Έτσι φτιάχνεις νικηφόρα πρότζεκτ!» (photo)
Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 16:25

Η συνεργασία του Πέδρο Μαρτίνς με τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι αγαστή. Οι δύο άνδρες κινούνται αρμονικά, ο ένας με τον άλλο, αλλά και με όλους στη Διοίκηση του Θρύλου, προκειμένου η ομάδα να συνεχίζει να πηγαίνει από τίτλο, σε τίτλο. Από διάκριση, σε διάκριση. Από κατάκτηση πρωταθλήματος, σε κατάκτηση πρωταθλήματος! Από μεγάλη νίκη στην Ευρώπη, σε ακόμη μεγαλύτερη!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έγραψε λόγια καρδιάς, για τον ηγέτη και Πρόεδρο του Συλλόγου, για τη δουλειά που εκείνος κάνει και το πνεύμα νικητή που τον διακρίνει! Δεν μιλάει συχνά για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά όταν το πράττει, το πράττει με λόγια καρδιάς, που αναδεικνύουν το μέγεθος της εξαιρετικής συνεργασίας των δύο! Μία συνεργασία, από την οποία πρώτος ο Ολυμπιακός επωφελείται!

«Νιώθω περηφάνια και χαρά που μπορώ να συνεργάζομαι με έναν Πρόεδρο που υποστηρίζει, παρακινεί και εμπνέει τους πάντες. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να δημιουργήσεις νικηφόρα πρότζεκτ! Ευχαριστώ Πρόεδρε Μαρινάκη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μαρτίνς, ο οποίος θέλησε να τονίσει το πνεύμα νικητή που έχουν όλες οι κινήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης