Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιταλοί: «Μοντεστό στη Μόντσα, Ντε Σάνκτις στον Ολυμπιακό» (photo)

Ιταλοί: «Μοντεστό στη Μόντσα, Ντε Σάνκτις στον Ολυμπιακό» (photo)
Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 12:18

Τις τελευταίες ημέρες «παίζει» το σενάριο αλλαγής προσώπων (προσώπου συγκεκριμένα) στην στελέχωση του Θρύλου. Ο λόγος για το θέμα τεχνικού διευθυντή. Ένα θέμα το οποίο απασχολεί εσχάτως και τα ΜΜΕ στην Ιταλία. Σας αναφέραμε νωρίτερα πως ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ασχολήθηκε με το ζήτημα, βλέποντας τον Μόργκαν Ντε Σάνκτις ως το απόλυτο φαβορί, για να αναλάβει αυτό το πόστο.

Τώρα, σε συνέχεια αυτού του ρεπορτάζ, έρχεται και η Gazzetta dello Sport, για να δώσει τη δική της εκδοχή στο θέμα. Και να τονίσει πως, όπως ο Ντε Σάνκτις θα ακολουθήσει το δρομολόγιο προς τον Πειραιά, ένα στέλεχος του Ολυμπιακού θα ακολουθήσει διαφορετικό δρομολόγιο. Το δρομολόγιο Πειραιάς-Ιταλία. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, ο Φρανσουά Μοντεστό θα φύγει από τον Ολυμπιακό, για να αναλάβει πόστο στη Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ο Μοντεστό είναι επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού από το 2017, ενώ τη σεζόν 2016/17 εκτελούσε χρέη αθλητικού διευθυντή στους «ερυθρολεύκους». Η Gazzetta dello Sport τονίζει πως ο Μοντεστό είναι ένας «εξαιρετικός ανιχνευτής ταλέντων», ενώ τονίζεται ότι ήταν ένας από τους «στρατηγούς» του Μαρινάκη όλα αυτά τα χρόνια. Θυμίζουμε ότι η Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ανέβηκε φέτος στη Serie A. Μένει να φανεί αν αυτά που «βλέπουν» οι Ιταλοί, έχουν βάση.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης