Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Επιβεβαιώνει για Ντε Σάνκτις!

Ολυμπιακός: Επιβεβαιώνει για Ντε Σάνκτις!
Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 19:22
Αρθρογράφος: Στράτος Ζαλούμης
ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Θέμα λίγων ημερών ή και μερικών ωρών φαίνεται πως αποτελεί στον Ολυμπιακό η απόφαση για τον νέο Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας. Και τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει φαβορί και είναι ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις.

Μάλιστα, ο Ιταλός βετεράνος τερματοφύλακας έκανε και το ταξίδι στην Ελλάδα και συναντήθηκε με υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μία κίνηση που δείχνει και ότι κάτι κινείται. Και ότι κάτι θα γίνει άμεσα. Άλλωστε, στη «μέση» είναι ο προγραμματισμός του Ολυμπιακού, άρα ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει άμεσα, υπό αυτή την έννοια το αναφέρουμε.

Όπως και να ‘χει, ίσως να «λέει» πολλά και η επιβεβαίωση του Ολυμπιακού επί του θέματος! Από την ομάδα επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον του πρωταθλητή Ελλάδας, αλλά και το ταξίδι του Μόργκαν Ντε Σάνκτις στη χώρα μας για τις συζητήσεις!

Τονίζεται πως η συνάντησε έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τον Ντε Σάνκτις να αναλύει το πλάνο του και το σκεπτικό του για το τι θέλει να κάνει στον Ολυμπιακό και γενικότερα για τη δουλειά του. Και λέγεται πως άφησε καλές εντυπώσεις στον Θρύλο.

Είναι ένα θέμα, λοιπόν, που δεν θα «τρέξει» για μέρες. Είναι μία απόφαση που πρέπει να πάρει ο Ολυμπιακός για το αν θα αναλάβει ο Ντε Σάνκτις ή κάποιος άλλος. Και θα την πάρει άμεσα αυτήν την απόφαση, με τον Ιταλό να έχει τον πρώτο λόγο...

*Η ένθετη φωτογραφία είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της Ρόμα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Τιναφτόρε 2023! (photo)

Τιναφτόρε 2023! (photo)

Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια με στόχο να βλέπει την πλάτη του Ολυμπιακού ξανά...