Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τσεκάρει Μαρτίνς η Φλαμένγκο», γράφουν στην Βραζιλία!

«Τσεκάρει Μαρτίνς η Φλαμένγκο», γράφουν στην Βραζιλία!
Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 21:58
Αρθρογράφος: Στράτος Ζαλούμης
ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Η κακή εκκίνηση της Φλαμένγκο στο νέο πρωτάθλημα φαίνεται πως δημιουργεί θέμα προπονητή. Και το μέλλον του Πάουλο Σόουζα, ο οποίος έχει αναλάβει τη θέση από τον Δεκέμβριο του 2021, μόνο βέβαιο δεν είναι. Μάλιστα, κάπου εδώ έρχεται και «μπλέκεται» και ο Ολυμπιακός. Ο Πέδρο Μαρτίνς, για την ακρίβεια!

Η βραζιλιάνικη έκδοση του «goal» αναφέρει πως μέσα στους υποψήφιους προπονητές που εξετάζει η Φλαμένγκο, είναι και ο Πέδρο Μαρτίνς!

Δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζεται, ούτε και η λίστα έχει μόνο ονόματα προπονητών από τη Νότια Αμερική. Έχει και προπονητές από την Ευρώπη, μέσα στους οποίους είναι και ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού.

Επισημαίνεται, δε, στο δημοσίευμα, πως ο πρόεδρος της Φλαμένγκο θα αλλάξει τον Πάουλο Σόουζα μόνο αν βρει πρόσφορο έδαφος με κάποιον άλλον προπονητή.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς «εμπλέκεται» με σενάρια για κάποιον άλλο σύλλογο. Και το είχε παραδεχτεί και ο ίδιος προ ημερών, όταν είχε επιβεβαιώσει πως αν και είχε προτάσεις με περισσότερα χρήματα, εκείνος επέλεξε να συνεχίσει το έργο του στον Ολυμπιακό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Τιναφτόρε 2023! (photo)

Τιναφτόρε 2023! (photo)

Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια με στόχο να βλέπει την πλάτη του Ολυμπιακού ξανά...