Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Γκαλιάνι έσταξε μέλι για τον Μοντέστο

Ο Γκαλιάνι έσταξε μέλι για τον Μοντέστο
Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022 - 10:20

Αλλαγές επίκεινται, σε διοικητικό επίπεδο, στον Ολυμπιακό. Την αποχώρηση του Φρανσουά Μοντεστό, από την ομάδα, αναμένεται να ακολουθήσει η έλευση του Μόργκαν Ντε Σάνκτις, πιθανώς και του Βάλτερ Σαμπατίνι. Και ο Ολυμπιακός αλλάζει μορφή. Όχι και φιλοσοφία, βέβαια, αφού αυτή παραμένει σταθερή: Πρωταθλητισμός και κορυφή. Αυτή την ήξερε καλά ο Μοντέστο, ο οποίος την εξαργυρώνει, με μια δουλειά στο Καμπιονάτο και τη Μόντσα. Και μιλώντας για εκείνον, ο Γκαλιάνι έσταξε μέλι.

«Είναι πολύ ωραίο που επιστρέφω εδώ έπειτα από πέντε χρόνια. Έχω βρει φίλους. Είναι πολύ ωραία συναισθηματικά γιατί είμαι πρώτη φορά εδώ για τη Μόντσα. Θα έχουμε έναν νέο τεχνικό διευθυντή κι αυτός θα είναι ο Φρανσουά Μοντεστό. Τον επέλεξα γιατί είναι πολύ καλός. Ο στόχος μας θα είναι η πρώτη δεκάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον Βάλτερ Σαμπατίνι: «Μίλησα στον Βάλτερ Σαμπατίνι. Είναι ένας άνθρωπος που αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο, αλλά δεν ακολουθώ τις ασχολίες άλλων ανθρώπων», τόνισε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο αθέατος πόλεμος στη διαιτησία...

Ο αθέατος πόλεμος στη διαιτησία...

Πού οφείλονται οι αντιρρήσεις της ΕΠΟ για την επαγγελματική διαιτησία και οι αντιδράσεις κάποιων διαιτητών στα σχέδια του Κλάτενμπεργκ.