Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάθε που παρουσιάζονται τα διαρκείας, νιώθεις ότι αρχίζει η σεζόν!

Κάθε που παρουσιάζονται τα διαρκείας, νιώθεις ότι αρχίζει η σεζόν!
Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022 - 11:41

Δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλή υπομονή ακόμη, για να δούμε ξανά τον Θρύλο μας… Περνάει γρήγορα ο καιρός και σύντομα θα καθίσουμε ξανά στη θέση μας στο Καραϊσκάκη, θα πεταχτούμε στο γκολ, θα σηκωθούμε στην ευκαιρία που μπορεί να χαθεί, θα τραγουδήσουμε, θα φωνάξουμε συνθήματα, θα φωνάξουμε δυνατά «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»… Δεν αργεί η ώρα… Δεν αργεί…

Κάθε που παρουσιάζονται τα διαρκείας, νιώθεις ότι αρχίζει η σεζόν! Ο Ολυμπιακός παρουσιάζει το μεσημέρι (14:00 τα εισιτήρια διαρκείας, για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 και μας βάζει από τώρα στο Καραϊσκάκη!

Ο Θρύλος, μέσω διαδικτυακής, σε live streaming, παρουσίασης μας φέρνει σήμερα το μεσημέρι τα νέα διαρκείας, για τη σεζόν, η οποία πολύ σύντομα θα αρχίσει να «τρέχει». Από τα καλοκαιρινά προκριματικά μάλιστα, η προσπάθεια του Ολυμπιακού στην Ευρώπη αρχίζει πολύ νωρίς και ο κόσμος θα έχει άμεσα τη δυνατότητα να κλείσει τη θέση του, στο Καραϊσκάκη και να δώσει το παρών. Ο κόσμος του Θρύλου θα έχει σήμερα τη δυνατότητα να μάθει λεπτομέρειες για τα νέα διαρκείας. Έναρξη διάθεσης, τιμές, ανανεώσεις, νέοι κάτοχοι κλπ. Όλα θα τεθούν επί τάπητος και θα παρουσιαστούν αναλυτικά, όπως κάθε χρόνο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης