Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Οι επιτυχίες του «σήμερα», χτίζουν το «αύριο»

Ολυμπιακός:  Οι επιτυχίες του «σήμερα», χτίζουν το «αύριο»
Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022 - 10:03
Αρθρογράφος: Χρήστος Κουής
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΗΣ

Με ενθουσιασμό άρχισε η νέα ημέρα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, με την ανακοίνωση των εισιτήριων διαρκείας για την περίοδο 2022-2023 να αποτελεί τη… σέντρα για την επόμενη σεζόν. Το «κλειδί» για την μόνιμη θέση στον Ναό, θα είναι προς διάθεση, αρχικά, για τους παλιούς κατόχους ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσουν οι νέοι… Σύντομα θα παρουσιαστεί και η νέα εμφάνιση του Θρύλου… Άντε να περάσουν οι μέρες να βάλουμε τα καλά μας!

Οι καθημερινές ανανεώσεις, στα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, μόνο αισιοδοξία σκορπούν σε όλον τον κόσμο του Ολυμπιακού καθώς βλέπουν πως η έμπρακτη στήριξη την οποία παρέχουν στον Σύλλογο παίρνει «σάρκα και οστά» με τίτλους. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ξέρει να αφουγκράζεται τον «ερυθρόλευκο» παλμό και οι τίτλοι σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι το μήνυμα… Το πόλο γυναικών, με την back to back κατάκτηση της 1ης θέσης σε όλη την Ευρώπη. Το πόλο Ανδρών σαρώνει τα πάντα εδώ και χρόνια στην Ελλάδα ενώ με στοχευμένες κινήσεις, οι οποίες θα γίνουν, θα επιστρέψει και στην Ευρώπη, στην κορυφή. Η κατάκτηση ενός από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα στο χάντμπολ γέμισε μόνο χαμόγελα και αισιοδοξία τον κόσμο του Θρύλου… Λίγοι στόχοι ξέφυγαν φέτος στα τμήματα του Ερασιτέχνη, αλλά θα επιστρέψει και εκεί… Όπως έγινε φέτος στο Γυναικείο μπάσκετ του Θρύλου, που κατέκτησε το πρωτάθλημα… απέναντι στον «αιώνιο»!

Σύντομα, αναμένεται η επιστροφή στον θρόνο και για το τμήμα μπάσκετ του Θρύλου με τους τελικούς, της Stoiximan Basket League να αρχίζουν το Σάββατο. Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και η συμμετοχή στο Final 4 έχουν δημιουργήσει μια πρώτη γεύση επιτυχίας για τη φετινή χρονιά, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό περιμένουν κόσμος και ομάδα.

Το 47ο πρωτάθλημα, της ιστορίας του πανηγύρισε ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και συνέχισε να γράφει ιστορία ενώ πριν κοπάσουν καλά-καλά οι πανηγυρισμοί, προετοιμάζει ήδη το έδαφος για το 48ο…

Οι επιτυχίες αυτές δεν θα είχαν γίνει αν δεν είχε πάρει «θέση στην κερκίδα» ο βασικός πρωταγωνιστής που δεν είναι άλλος, από τον κόσμο του Ολυμπιακού… Η νέα σεζόν αρχίζει με «ΠΑΘΟΣ»! Όπως πάντα, έτσι και φέτος…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης