Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεδομένη η επιτυχία του Μοντεστό, ασχολήθηκε μαζί του ο Αυλακιώτης!

Δεδομένη η επιτυχία του Μοντεστό, ασχολήθηκε μαζί του ο Αυλακιώτης!
Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022 - 13:21

Έχουν τόση σχέση με το ποδόσφαιρο και γενικά με τα αθλήματα, εκεί στην παραμύθα, που με κάθε τι, με το οποίο καταπιάνονται, συμβαίνει τελικά το… αντίθετο! Θυμάστε, λόγου χάρη, που μας έλεγαν ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει δυναστεία; Τι θα κάνει, δηλαδή, ήδη την έκανε… Δεν είχε προλάβει να πάρει το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας του (την ώρα που ο Βαλμπουενά πάει για το τέταρτο…) και μας έλεγαν για… δυναστείες! Θυμάστε που μας έλεγαν ότι ο Γιαννούλης είναι «καλύτερος του Τσιμίκα»; Θυμάστε που μας έλεγαν ότι ο Τζόλης θα μεγαλουργήσει στην Αγγλία και θα… παραμιλάει το Νησί με εκείνον; Θυμάστε που μας έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός είναι… αδύναμος στη νέα τάξη πραγμάτων και… δεν θα ξαναδεί πρωτάθλημα, με ξένους διαιτητές και «εξυγίανση»; Καλά πήγαν αυτά όλα… Θυμάστε επίσης που μας έλεγαν ότι το #μεχριτελους είναι η χειρότερη κίνηση που έχουν κάνει οι Αγγελόπουλοι; Θυμάστε που μας έλεγαν ότι στο χάντμπολ ο Ολυμπιακός τα… παρατάει όταν δεν νικάει; Θυμάστε που μας έλεγαν ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ θα… πέσει κατηγορία;

Εντάξει… Σαφές. Δεν χρειάζεστε άλλα παραδείγματα. Πάμε στο προκείμενο. Καταπιάστηκε ο Αυλακιώτης, ο γνωστός συντάκτης-καρικατούρα-κόμικ, με τον Φρανσουά Μοντεστό. Γράφει τα δικά του, για το μεγαθήριο Μόντσα που ήρθε να τον πάρει για να κάνει το βήμα παραπάνω και τα μπλέκει όλα έναν αχταρμά, για να πει, ως συνήθως, τίποτα. Αλλά εδώ, το θέμα είναι άλλο… Αν ο Μοντεστό διαβάσει τι γράφει για εκείνον σήμερα ο Αυλακιώτης και πως τον ειρωνεύεται, θα πρέπει να… αρχίσει τα κεράσματα! Γιατί; Γιατί η επιτυχία είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ! Ναι! Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι σε λίγα χρόνια, ο Μοντεστό κάτι θα πανηγυρίζει με τη Μόντσα. Άπαξ και ασχολήθηκε ο Αυλακιώτης μαζί του, η επιτυχία είναι δεδομένη! Άχαστο, που λέμε. Έχουν τόση σχέση εκεί στην παραμύθα με τον αθλητισμό, ώστε ό,τι λένε, γίνεται το ανάποδο! Αν λοιπόν αποδομούν τον Μοντεστό, ο οποίος ήταν μέρος του εφιάλτη τους, όλα αυτά τα χρόνια, με τον Ολυμπιακό, είναι βέβαιο ότι ο Μοντεστό θα πετύχει!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Δεν το λέμε εμείς. Τα στοιχεία το λένε… Εδώ κάποτε μας έλεγαν ότι ο Μιλιβόγεβιτς στην Αγγλία θα παίρνει σε κάθε ματς κόκκινη… Ή κάτι τέτοιο, τέλος πάντων. Καλά είχε πάει και αυτό…

Διαβάστε επίσης

Λαλάκη, εσύ; (photo)

Λαλάκη, εσύ; (photo)

Εντάξει ένα λάθος έγινε, συμβαίνει. Απλά μας θύμισε… άλλη κατάσταση, με τσέπη και καρδιά να ενώνονται σε… παντοτινή αγάπη.