Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

A’Bola: «Κλεισμένος από τον Ολυμπιακό ο Εστέβες»

A’Bola: «Κλεισμένος από τον Ολυμπιακό ο Εστέβες»
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 - 10:37

Ο Ολυμπιακός κινείται ενεργά για την απόκτηση δεξιού μπακ και το όνομα του Τόμας Εστέβες φέρεται να είναι ένα από εκείνα, τα οποία εξετάζει σοβαρά. Οι Πορτογάλοι είχαν ανοίξει από χθες το θέμα του, με την ηλεκτρονική έκδοση της A’Bola να σημειώνει σε κομμάτι της, πως το μέλλον του ποδοσφαιριστή περνάει από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Βλέποντας έναν πιθανό δανεισμό του ποδοσφαιριστή από την ομάδα του Ντραγκάο.

Σήμερα, η εφημερίδα A’Bola, στην έντυπη μορφή της, επαναφέρει το ζήτημα και το πηγαίνει και λίγο παραπέρα, τονίζοντας πως ο ποδοσφαιριστής είναι… σχεδόν κλεισμένος, από τον Ολυμπιακό. Εννοώντας ότι το θέμα είναι ήδη αρκετά προχωρημένο και ικανό να τελειώσει άμεσα, με θετικό τρόπο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η θέση του δεξιού μπακ είναι σημαντική και ο 20χρονος, πολλά υποσχόμενος δεξιός μπακ της Πόρτο θα μπορούσε να δώσει στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αυτά που ζητάει.

** Η φωτογραφία είναι από τον λογαριασμό του Εστέβες στο Instagram.

Διαβάστε επίσης