Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εισιτήρια διαρκείας: Ο κόσμος έστειλε μήνυμα!

Εισιτήρια διαρκείας: Ο κόσμος έστειλε μήνυμα!
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 - 12:48

Ο Σπύρος Γρομητσάρης ανέλυε πριν πως ορθά εκείνοι που ανανέωσαν, δεν περίμεναν να δουν πόσες και τι μεταγραφές θα κάνει η ομάδα, για να πάνε να κλείσουν τη θέση τους στο Καραϊσκάκη. Δεν είναι αυτός ο λόγος, για τον οποίο ανανεώνει, ή βγάζει διαρκείας ένας ΓΑΥΡΟΣ, άλλωστε… Είναι επειδή έχει πάθος, έχει τρέλα για την ομάδα του και αυτά δεν κρύβονται… Και από την πρώτη ημέρα ανανεώσεων των καρτών διαρκείας για τους περσινούς κατόχους, ο κόσμος του Ολυμπιακού έστειλε το δικό του μήνυμα. Μήνυμα αγάπης προς την ομάδα. Μήνυμα στήριξης προς τον Θρύλο που αγαπάει…

Οι περισσότερες από 1000 ανανεώσεις καρτών διαρκείας στον Ολυμπιακό, με το «καλημέρα», αποτελούν το Νο1 μήνυμα πίστης και πάθους για την ομάδα, ενόψει της νέας σεζόν! Εκείνοι οι περισσότεροι από 1000 φίλοι του Ολυμπιακού έδειξαν τον δρόμο και σε όλους τους υπόλοιπους… Δίχως περιορισμούς για την πανδημία, ο κόσμος του Θρύλου μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του, στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Να πάρει ξανά τη θέση του, στον Ναό και να βρεθεί ξανά δίπλα στην ομάδα που αγαπά. Και η πρώτη ημέρα ανανεώσεων είναι το σύνθημα που όλοι περίμεναν… Για να πάρουν και εκείνοι, με τη δική τους σειρά, θέση στον Ναό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης