Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ονιεκουρού: Νέα σενάρια από Τουρκία

Ονιεκουρού: Νέα σενάρια από Τουρκία
Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 14:43

Πολλά είναι τα μεταγραφικά σενάρια που ακούγονται καθημερινά και εμπλέκουν το όνομα του Χένρι Ονιεκουρού, με τα πιο «έντονα» να έρχονται από την Τουρκία. Τα ονόματα των Γαλατασαράι και Ντεμιρσπόρ φαντάζουν ως οι πιο πιθανοί προορισμοί, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι γείτονες (συγκεκριμένα το aksam.com.tr).

Ο Νιγηριανός μέσος του Ολυμπιακού έχει αγωνιστεί στο παρελθόν τρεις φορές με τα χρώματα της «τσιμ μπομ» -όπως την αποκαλούν οι φίλοι της ομάδας- και σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα, επιθυμεί την επιστροφή του εκεί. Κάτι το οποίο δεν προκύπτει από τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή. Έχουμε πει, άλλωστε, ότι ο Ονιεκουρού έχει συμβόλαιο και δεν θα παραχωρηθεί… κοψοχρονιά. Ο Ολυμπιακός ξόδεψε ΠΟΛΛΑ χρήματα για να τον φέρει. Η δεύτερη «επιλογή» του παίκτη, σύμφωνα και πάλι με τους Τούρκους θα είναι η Ντεμιρσπόρ αν δεν κλείσει ο 25χρονος χαφ-εξτρέμ στη Γαλατασαράι, με τους δύο συλλόγους να φημολογείται πως είναι σε επαφή με την ομάδα του Πειραιά…

Το θέμα του Ονιεκουρού στον Ολυμπιακό έχει… ψωμί. Οι πιθανότητες να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν με τα «ερυθρόλευκα» δεν είναι αυξημένες, αλλά για να συμβεί αυτό, θα χρειαστεί να έρθει η κατάλληλη πρόταση, που θα τον πάρει από το λιμάνι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Το κρίσιμο διήμερο του Ελ Αραμπί

Το κρίσιμο διήμερο του Ελ Αραμπί

Μέχρι να «πέσουν» οι υπογραφές κανείς δεν μπορεί να μιλήσει τελεσίδικα, αλλά όλα δείχνουν ότι πάμε για αίσιο τέλος, με την υπόθεση παραμονής του Μαροκινού.