Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα πεδία μάχης στο Πάρκο Γουδή

Τα πεδία μάχης στο Πάρκο Γουδή
Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 22:36
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Καζάνι που βράζει είναι η ΕΠΟ. Στο Πάρκο Γουδή δεν υπάρχει ηρεμία αλλά πεδία... μάχης που ανάβουν μεγάλες φωτιές. Τα στρατόπεδα είναι γνωστά, το μπλοκ του βορρά και το μπλοκ του νότου, διαφέρουν μόνο οι λόγοι, ενώ οι κόντρες αναθερμάνθηκαν και με την ευκαιρία της εκλογής του Μπαλτάκου. Ένας από τους λόγους που ο Μπαλτάκος μπήκε εκεί είναι να μην το διαλύσουν.

Οι τρεις του «παλιού» προεδρείου ανησυχούν από τώρα. Οι Δημητρίου, Αντωνίου, Τζαφέρης είναι αμφίβολο αν θα επιστρέψουν στις θέσεις τους, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι το νέο προεδρείο εξελέγη, την περασμένη Τρίτη (7/6) την ημέρα που εκδικαζόταν οι εφέσεις τους, μετά την πρωτόδικη ποινή της τρίμηνης απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο από την Επιτροπή Δεοντολογίας.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος Τάκης Παπαχρήστος, ο αντιπρόεδρος Δημοσθένης Κουπτσίδης και ο ταμίας Αγγελος Δανιήλ, αυτοί που κάθισαν στις θέσεις τους, δεν έχουν διάθεση να φύγουν. Κανείς στην ΕΠΟ δεν ξέρει αν εξελέγησαν ως προσωρινοί ή μέχρι τη λήξη της θητείας της παρούσας διοίκησης! Καθόλου τυχαίο ότι απέφυγαν να το πουν, δεν ρώτησε και κανείς, ενώ πολλοί θα συμφωνήσουν ότι αυτό επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω.

Σε... ορατό σημείο βρίσκεται και η κόντρα του μπλοκ του βορρά, που στηρίζεται από τον ΠΑΟΚ, με τον προσωρινό εκτελεστικό διευθυντή Ιάκωβο Φιλιππούση. Επειδή ο Μπαλτάκος εξελέγη με πρόταση του μπλοκ του νότου, που στηρίζεται από την ΑΕΚ, λόγω της ανοχής του μπλοκ του βορρά θέλει να βάλει πρόσωπο της δικής του επιλογής στη θέση αυτή. Εξ ου και η κόντρα, με τις ΕΠΣ του μπλοκ του βορρά να απειλούν ότι θα βγουν στην αντιπολίτευση, αν δεν γίνει το δικό τους.

Ακόμη υπάρχει και ο υπερσυγκεντρωτικός Μπαλτάκος. Αν και προέρχεται από το μπάσκετ, θέλει να αποφασίζει για τα πάντα. Μέχρι και για αυτά που είναι αρμοδιότητας του Φιλιππούση!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι εντός της ΕΠΟ υπάρχει πάντα ο φόβος των FIFA, UEFA και της κυβέρνησης. Επειδή στο Πάρκο Γουδή δεν υπάρχει κανονικότητα, για αυτό και η κυβέρνηση άδειασε τον Μπαλτάκο.

Διαβάστε επίσης