Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναδεικνύουν θέμα Ονιεκουρού-Γαλατά και στη Νιγηρία

Αναδεικνύουν θέμα Ονιεκουρού-Γαλατά και στη Νιγηρία
Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 11:38

Το θέμα της πιθανής επιστροφής του Χένρι Ονιεκουρού στην Τουρκία, ολοένα και αναδεικνύεται, από τον Τύπου του εξωτερικού. Μετά τα ΜΜΕ στην Τουρκία, τη σκυτάλη έχουν πάρει και διάφορα ΜΜΕ στη Νιγηρία. Αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ο ποδοσφαιριστής είναι κοντά στην επιστροφή του στη Γαλατασαράι. Αλλά θα πρέπει, βεβαίως, να είμαστε ρεαλιστές. Να έχουμε αντίληψη της κατάστασης και να μην παίρνουμε ως δεδομένο τίποτα, πριν αυτό ανακοινωθεί. Έτσι και στην υπόθεση του Ονιεκουρού.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι αρνητικός στην παραχώρηση του παίκτη, αρκεί η πρόταση που θα έρθει να είναι ικανοποιητική. Θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες είχαν ξοδέψει περισσότερα από 4,5 εκατομμύρια ευρώ, για να τον φέρει στον Πειραιά, πληρώνοντάς τα στη Μονακό. Ο Ονιεκουρού δεν έπεισε, με τις εμφανίσεις του, την περσινή σεζόν. Δεν κατάφερε να δικαιολογήσει τη γνωστή αξία του. Τον είχαμε δει, άλλωστε, να κάνει ωραία πράγματα, στην Τουρκία. Εξ ου και η πιθανότητα να επιστρέψει εκεί. Όλα αυτά, βεβαίως, εφόσον στο λιμάνι έρθει η κατάλληλη πρόταση.

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός ψάχνει για εξτρέμ. Είναι δεδομένο πως το πρότζεκτ Ονιεκουρού δεν του βγήκε, όπως το περίμενε. Και θα τον παραχωρούσε, εφόσον είχε στα χέρια του την πρόταση που θα τον έκανε να πει το «ναι». Μέχρι τότε, δεν προχωρά τίποτα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης