Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με το θέμα Ολυμπιακός-Θουμπιθαρέτα ασχολείται και η «Mundo Deportivo»

Με το θέμα Ολυμπιακός-Θουμπιθαρέτα ασχολείται και η «Mundo Deportivo»
Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 12:59

Το όνομα του Θουμπιθαρέτα «παίζει» εδώ και ελάχιστες ημέρες, για τον Ολυμπιακό. Ο Θουμπιθαρέτα είναι ένα πολύ γνωστό όνομα και φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό, για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Έχουμε τονίσει πολλάκις πως ο Ολυμπιακός είναι εκείνος ο οποίος θα πάρει την τελική απόφαση, έχοντας εξετάσει αρκετές λύσεις, ήδη. Μία εξ αυτών φέρεται να είναι και ο Θουμπιθαρέτα. Για τον οποίον γράφει σήμερα, σε συνάρτηση με τον Ολυμπιακό, η «Mundo Deportivo». Η γνωστή ισπανική ιστοσελίδα τονίζει πως ο Θουμπιθαρέτα εξετάζει την περίπτωση του Ολυμπιακού, μετά από επαφές που έχουν γίνει και ότι ακόμη δεν υπάρχει κάτι τελεσίδικο στην υπόθεση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Οι Ισπανοί φυσικά, το παρουσιάζουν από την πλευρά του Θουμπιθαρέτα, λέγοντας πως εκείνος είναι που δεν έχει λάβει την απόφαση, για το τι θα κάνει και τι θα απαντήσει στον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε, βεβαίως, ότι μόλις πριν από ελάχιστες ημέρες, ήταν ο Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος είπε πως ο Ολυμπιακός δεν επιλέγεται, αλλά επιλέγει. Και αυτό θα πρέπει να το κρατάμε πάντα ψηλά, στο μυαλό μας και να μην παρασυρόμαστε, από το τι γράφουν δεξιά και αριστερά. Ο Ολυμπιακός προχωράει ούτως ή άλλως τον σχεδιασμό του και το θέμα του τεχνικού διευθυντή θα κλείσει, όταν πρέπει.

** Η φωτογραφία είναι από τον λογαριασμό του Europa League στο Twitter.

Διαβάστε επίσης