Ντουντούκα
Ξεκίνησε η αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αδιανόητο κόμπλεξ του βόθρου με τους παίκτες του Ολυμπιακού

Αδιανόητο κόμπλεξ του βόθρου με τους παίκτες του Ολυμπιακού
Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 12:38

Βρήκαν ευκαιρία οι βλαχοπρόεδροι να φωτογραφίζονται στα επίσημα των σταδίων που παίζει η Εθνική, η οποία κάνει το απολύτως αυτονόητο και το απολύτως απαραίτητο, παίρνοντας τις νίκες που παίρνει. Και η «εξυγίανση» και η προπαγάνδα της έχουν… οργιάσει! Μιλάμε για τρομερό PRιλίκι! Θέλουν, βλέπετε, οι «εξυιγαντές» και τα φερέφωνά τους, να καρπωθούν τις νίκες της Εθνικής, προσπαθώντας να μας πείσουν ότι έχουν και εκείνοι μερίδιο στην επιτυχία.

Ενώ δεν έχουν… Ενώ ήταν εκείνοι που βύθισαν την Ελλάδα στα Τάρταρα… Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το πράγμα έχει ξεφύγει… Μιλάμε, παράλληλα, για αδιανόητο κόμπλεξ του βόθρου με τους παίκτες του Ολυμπιακού! Η Εθνική κάνει μια προσπάθεια και δείχνει να επουλώνει λιγάκι τις πληγές που της άνοιξαν διάπλατα η «εξυγίανση» και η «προπαγάνδα» της και ο βόθρος ασχολείται με Σωκράτη-Μανωλά!

Ναι! Ακόμη και σήμερα, που η Ελλάδα είναι σε καλό φεγγάρι και νικάει, ο βόθρος ασχολείται με τον Σωκράτη και τον Μανωλά, οι οποίοι όλως τυχαίως παίζουν στον Ολυμπιακό και ξέρουμε τι αγάπη έχει η παραμύθα για τον Ολυμπιακό… Όση και για την αλήθεια… Σκεφτείτε για τι αδιανόητο κόμπλεξ μιλάμε, που μας λένε ότι η Εθνική κέρασε… ξύδι όλους εκείνους που έλεγαν ότι ο Σωκράτης και ο Μανωλάς έχουν θέση σε αυτή την ομάδα και θα έπρεπε να έχει βρεθεί ο τρόπος να παίζουν! Εκείνους δηλαδή που θέλουν το ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟ για την Ελλάδα, λένε ότι τους κέρασε η Εθνική… ξύδι.

Το κόμπλεξ τους δεν είναι ούτε με τον Σωκράτη, ούτε με τον Κώστα. Είναι με τη φανέλα που φορούν. Αν περνούσε από το χέρι τους, δεν θα έπαιζαν στην Ελλάδα ούτε ο Μπουχαλάκης, ούτε ο Μασούρας. Ούτε και κανείς που έχει εκφραστεί ποτέ θετικά, για τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη. Απλό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης